Evde canım sıkılıyor okul başladığı için oyunlarada ara verdim boş zamanımı kitap okuyarak geçirmek istiyorum bildiğiniz sevdiğiniz daha çok gerilim içerikli roman önerilerinizi bekliyorum...
Roman önerisi...
· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Üç Kader Tanrıçası
Davincinin Şifresi
Dijital Kale
İhanet Noktası
İstegini Karsilar Umarim 🎭
Davincinin Şifresi
Dijital Kale
İhanet Noktası
İstegini Karsilar Umarim 🎭
J
Journalist
⭐ 19y
Kevin Hogan - Etkileme Sanatı (İstediğiniz Kişiye 8 Dakikada Nasıl Evet Dedirtirsiniz?)
pek aksiyon türü değil ama bunu okumanı önereyim yinede 😆
Ps: Hayatın her alanında sana faydası dokunur kesinlikle sadece hatunlar üzerine kurulu bir kitap değildir. 👍
Ps: Hayatın her alanında sana faydası dokunur kesinlikle sadece hatunlar üzerine kurulu bir kitap değildir. 👍
Kevin Hogan - Etkileme Sanatı (İstediğiniz Kişiye 8 Dakikada Nasıl Evet Dedirtirsiniz?)
Pek fazla yararı olmuyor bende karizma ile ilgili kitap almıştım pek bir yararı dokunmadı daha doğrusu hep bildiğimi şeyleri sadece felsefe yaparak anlatmış yazarı
Ps: Bu kitabı okudğumu söyledim ama neyse asıl şimdi çizildi karizma ^^
F
foreveralone
⭐ 18y
okumadıysan metal fırtına yı okumanı tavsiye ederim
J
Journalist
⭐ 19y
Pek fazla yararı olmuyor bende karizma ile ilgili kitap almıştım pek bir yararı dokunmadı daha doğrusu hep bildiğimi şeyleri sadece felsefe yaparak anlatmış yazarı
Ps: Bu kitabı okudğumu söyledim ama neyse asıl şimdi çizildi karizma ^^
Bu kitabı okumamışsındır çünkü bu hatun kaldırma-karizma yapma kitabı değil ayrıca fazla derinlere inilmemeye dikkat edilmiş kitapta sade herkesin anlayabileceği bir dille yazmaya çalışmış yazar ben bitirdim çünkü kitabı ordan biliyorum 👍
Kanlı Kartal -- Kitabını Oku 6 Defa Okudum Çok Güzel Bi Kitap
Takip ~ Stuart Woods
Alacakaranlık ve Stephen king in romanlarını öneririm
Evde canım sıkılıyor okul başladığı için oyunlarada ara verdim boş zamanımı kitap okuyarak geçirmek istiyorum bildiğiniz sevdiğiniz daha çok gerilim içerikli roman önerilerinizi bekliyorum...
gerilim içerikli kitaplar için yabancı yazarlara bakacaksın şu yazarı mesela ilk adımda şiddetle tavsiye ederim, tıfıl zamanlarımda okurdum kütüphanemde halen yer alır.
jeffrey archer - kusursuz bir cinayet 🕵️
Olasılıksız 🤘
şuan popüler bir kitap olan
sınırsız güç
yok ben popüler istemiorum diosan
nazım hikmet memleketimden insan manzaraları
sınırsız güç
yok ben popüler istemiorum diosan
nazım hikmet memleketimden insan manzaraları
balzac - vadideki zamßak.
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Malcom Bradbury - Tarih Adam'ı önerebilirim.
gerilim içeriklisini bilmem ama yaban,ince memed,şu çılgın Türkler,nutuk okursan egitiminde yararını gorursun.
Turgenyev - babalar ve oğullar..
Favorimdir 😎
Favorimdir 😎
Olasılıksız - Adam Faver. 😎
Olasılıksız 🤘
+1
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap