Arkadaşlar eu char kuracamda sizden yardım almak istedim.
Benim amacım Unique Kesmek Öncelikli Olarak Demon Shaitan.
Sizce Rogue (xBow) mu YOKSA Wizard (Staff) mı Kurayım ?
Her açıdan bilgiye sahip arkadaşlardan yardım istiyorum.
Rogue mi YOKSA Wizard mı ?
· 19 Yanıt · 13K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Kasacağın serverıda bağlı biraz Shaitan'ı eski serverlarda wizzlerin elinden almak çok zor ellerinde çok iyi weaponlar partilerinde bufferları eksik olmuyor..
Ama bana sorarsan Ben Rogue-Cleric derim 👍
Ama bana sorarsan Ben Rogue-Cleric derim 👍
Ekibin herzaman saglam ise, Buffer vs, Wizard tercihin olsun, yoksada xbow uzaktan halledersin
Xbowla mobu yere düşürüp attack yapma olanağında var arkadaşların dediği gibi ekibin sağlam değilse X bow aç Shaitanı wizardların elinden alabilme ihtimalin artar ^^
teşekkürler. rogue açıyorum ozaman.
O
Old School
⭐ 19y
Rogue aç
Rogue..
Çok Teşekkürler. Başka Açıklamalı Yorumlarda Bekliyorum Avantaj ve Dezavantaj Olarak...
Şimdiden Teşekkürler.
Şimdiden Teşekkürler.
XBow+Dagger açmanı öneririm. Üstü Light Armor olmalı. Xbow ile uzaktaki mob gelene kadar canını büyük ölçüde azaltabilirsin. Dagger ile zaten inanılmaz derecede critical vurursun.
Wizard açma. Neden mi? Mobların altına giremezsin. Bota koyamazsın. Sürekli başında durmak zorundasın. Ayrıca 90 lv olsan bile 7x bir char seni yatırır ve milletin alay konusu olursun 😜
Wizard açma. Neden mi? Mobların altına giremezsin. Bota koyamazsın. Sürekli başında durmak zorundasın. Ayrıca 90 lv olsan bile 7x bir char seni yatırır ve milletin alay konusu olursun 😜
[F New]Solo Gitarist
wW sana katılıyorum 😄
Xbowla mobu yere düşürüp attack yapma olanağında var arkadaşların dediği gibi ekibin sağlam değilse X bow aç Shaitanı wizardların elinden alabilme ihtimalin artar ^^
uniquelere yatırma skili islemez 👍 😗 skili istedigin kadar vur düsmez ☕
Güncel...
Xbow der geçerim 😉
Wizard der geçerim 😆
wizard derim her türlü^^
Shaitan'da wizz mi daha iyi keser Xbow'mu ?
Tabiikide Xbow sen wizz ile içine girde ne oluyor bi gör 😆
Xbow uzaktan misler gibi critle beraber vuruyor rahatçanada kesiyor 😄
Xbow uzaktan misler gibi critle beraber vuruyor rahatçanada kesiyor 😄
Shaitan'da wizz mi daha iyi keser Xbow'mu ?
Xbow uzaktan misler gibi critle beraber vuruyor rahatçanada kesiyor :D
Sende wizardları yerden yere vurdun.rev6ya gir unique monstere tıkla tüm serverlardaki demon kesenlere bak çoğunluk staff.
Ben 70 Wizard sahibim ve 5800 Hp var eğer insan çalışırsa ve iyi bir Wizard yaparsa çok sağlam olur Cleric açılırsa Recovery Division ile sağlam bir Wizard ortaya çıkar memnun kalacağına inanıyorum.
bence xbow derim wizartlar sadece partyler sağlamsa clerik varsa vede ölmez ayakda kalırsa xbowun elinden alır ama xbowda bunara gerek yokdur çünkü atış menzili çok fazladır bide elinde ii crtli bir xbow varsa wizartların elinden bile alabilirsin wizart char shitan kesmek için peşinde clerik warior gezdirmek zorunda kalıyor valla xbowda öle bir dert yok...bence sadece uniq kesmek istiyosan aç bir xbow-bard bide eline min +7 crt min 16 bir xbow shitan kesmekden bıkarasın:)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap