Arkadaslar ben Srobot a bağlıcam charımı.Rogue de bir skill wardı ve %75 defence ni azaltıyordu.Sanırım Crossbowdada böyle özellikli bi skill wardı.Yardımcı olursanız sevinirim.Sizce hangi char ı seçeyim ve ya bunları bırakıp Glavie yemi döneyim???? extrabeer
Rogue CrossBow!Sizce hangisi
· 7 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Senin bahsettigin skill bu
S5K4: Cross Bow Extreme
Skill form : Active
Skill attribute : Buff
Kullanılan Silah : Cross Bow
Effect:
Lvl1 900 saniye boyunca vuruş gücünü %75 artırır, fiziksel saldırı gücü 18 artar, fakat maksimum HP %50 düşer ve maksimum fiziksel defans gücü %40 düşer
Lvl7 900 saniye boyunca vuruş gücünü %75 artırır, fiziksel saldırı gücü 88 artar fakat maksimum HP %50 düşer ve maksimum fiziksel defans gücü %40 düşer .
%75 vurus gucu arturuyor. %50 hp azalıyor.Botta kasıcam diye avrupa charlara önyargı ile bakmayın . Çok rahat kasabilirsiniz.Bneım favorim herzaman 2hand sword warrior extraokk
S5K4: Cross Bow Extreme
Skill form : Active
Skill attribute : Buff
Kullanılan Silah : Cross Bow
Effect:
Lvl1 900 saniye boyunca vuruş gücünü %75 artırır, fiziksel saldırı gücü 18 artar, fakat maksimum HP %50 düşer ve maksimum fiziksel defans gücü %40 düşer
Lvl7 900 saniye boyunca vuruş gücünü %75 artırır, fiziksel saldırı gücü 88 artar fakat maksimum HP %50 düşer ve maksimum fiziksel defans gücü %40 düşer .
%75 vurus gucu arturuyor. %50 hp azalıyor.Botta kasıcam diye avrupa charlara önyargı ile bakmayın . Çok rahat kasabilirsiniz.Bneım favorim herzaman 2hand sword warrior extraokk
Bneım favorim herzaman 2hand sword warrior extraokk
Aynen botla kasıyorum 64 lvlim ..
Tabiki DaGGer- WaRRioR BunLardan ŞaşMa! Wink
eger charını bota bırakacaksan o dedigin attac sikilini basma çok yatarsın acayip defans düşürüyo onu basacaksan bile lwl inin baya düşügünde kasman lazım en saglamı dagger avrupada
T
TripMaster
⭐ 19y
ben bot kullanmadım ama kendim kasarken crossbowda exrteme acıkken(zerk basarak) giant yıkıyorum rahat..tabi botu bilmem ama ben herzaman acık kasarım kendi lvl olsada olmasada
€
€xtrem€_ßoy
⭐ 18y
en iyi crossbow la kasarsın mob yanına dahai yaklaşamaz 😊
ben yeni bi char yapıyorum full farm crossbow la süper kasacam dagger la süper pvp çıkaracam zamanına göre hangisi iyiyse onu kullanacam anlayacağın sizde öyle yapın Very Happy şimiden 70k sp oldu 350 ye ulaşmak amacım Very Happy 6 gün geçti başladığım lvl daha 30 Very Happy
ben yeni bi char yapıyorum full farm crossbow la süper kasacam dagger la süper pvp çıkaracam zamanına göre hangisi iyiyse onu kullanacam anlayacağın sizde öyle yapın Very Happy şimiden 70k sp oldu 350 ye ulaşmak amacım Very Happy 6 gün geçti başladığım lvl daha 30 Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap