Icerige atla
Extraloob

rogue-bard yapılandırma bard skıllerı yardım ?

· 12 Yanıt · 8.2K görüntüleme
N
NighTwaLkeR OP ⭐ 19y
siteyi arastirdim bard skillerinin turkcesini veya rogue + bard masterylerinde hangi skillerin eklenicegini (barda) bulamadim fazla sp harcamadan ekleyip uplyacagim bard skillerinin adlarini ogrenebilir miyim?
12 Yanıt
B
bannedddd ⭐ 19y
Bence sadece noise ve speed'i aç.. Yaratıkları pasif yapma ve hızlı koşma skill leri yani..
N
NighTwaLkeR OP ⭐ 19y
Bence sadece noise ve speed'i aç.. Yaratıkları pasif yapma ve hızlı koşma skill leri yani..

ben de oyle dusunuyorum ama diger skiller isime yaramiycak mi?
H
HolyGirls ⭐ 18y
Ben deneme amaçlı hepsini açtım çok eğlenceli oluyo 😊 ama işine yarıcak olan 2 skill noise ve moving marc :/
T
Torquel ⭐ 19y
Rogue için str olucaksın.BU yüzden hiçbir işine yaramaz.45 lwlda 0.5k vurursun ancak.Belki 24 lwlda mobları birbirine düşüren bir skill var onu keyif için açarsın.
H
HolyGirls ⭐ 18y
cooler haklı o skill çok zevkli ve aynı skill bölümünde şu anda verdiği statüyü unuttum ama wizard ın root skilliyle aynı işi görüyo oldugu yere yapıştırıyo(%80) bu skill de çok işine yarar 😄
N
NighTwaLkeR OP ⭐ 19y
yorumlarınız ıcın teskkurler 👍
D
diesaga ⭐ 18y
saolun bende xbow/bardım arkadasa yardım ederken bende bişiler öğrendim. benim zaten o ikisi acıktı artık daha da bardı lw atlatmam o zaman yada up lamak için atlatsammı
N
NighTwaLkeR OP ⭐ 19y
saolun bende xbow/bardım arkadasa yardım ederken bende bişiler öğrendim. benim zaten o ikisi acıktı artık daha da bardı lw atlatmam o zaman yada up lamak için atlatsammı

lvl up yapıcaksın zaten kardesım bard 90 rogue 90 👍 noise ve moving marchın 2. halleri var 👍
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Guard Tambour da iyi skill.ama sadece ıstedıgın kısıye basıosun we sılah degıstırınce skıll kapanıor ...
P
paulvandyk ⭐ 13y
hızlı kasılmak uniq item kasmak istiyorsan bard tek geçerim sağlam olmak istiyorsan cleric şasma

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: