Icerige atla
Extraloob

Reyting ~ ERIC SERMON CAM Görüşmesi Ve Yakında RÖPORTAJ!

· 19 Yanıt · 1.8K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Bu yazın bomba şarkısı '' Birini Bıraktım '' ile süper bir giriş yapan Grup Reyting 'in sempatik yüzü Eric Sermon ile webcam li görüşme yaptım ve isteğimiz doğrultusunda röportaj teklifimi kabul etti ^^

Reyting yazın Kral Tv 'de Top10 listesine girmiş yaza süper giriş yapmış ve Avrupada konserlere çıkmış bir gruptur.bizleri kırmadıkları için teşekkür ediyoruz.

Öncelikle bilmeyenler ve hatırlamayanlar için ;

http://www.youtube.com/watch?v=WWbix1uRItU

Ve bu da görüşmemiz den bir kare kendisi çok cool bir şekilde sigarasını içip muhabbet ediyordu ^^ bildiği türkçe kelimeleride bizler için yazdı ^^

- Resim Silinmiş.

Şirketlerle iletişimimizden sonra sanat dünyasınada el uzatmak bizimi için değişik bir deneyim ^^
19 Yanıt
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Kanka falan baya ilerletmişsiniz. 😜 Koaly gelsin. ^^
E
eLempTRa ⭐ 18y
Muhahahhaha cihan abi hll diorum sana :Dadamı nasıl buldunya neyse türkçe konuşmasını sen mi soledin yoksa o mu orenmiş o kelimeleri 😄
Ps:Röpörtajı merakla bekliom
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Yok ben söylemedim kendisi biliyor 2-3 kelime ^^
E
eLempTRa ⭐ 18y
Hihihi sprsin 😄 adamda çok cool bir şekilde sigara içiyor demek sanatçı birde xD
B
Black Rain ⭐ 19y
Cool 😎
Q
Quattro ⭐ 19y
😎
M
Milano ⭐ 18y
Cool 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu yazın bomba şarkısı '' Birini Bıraktım '' ile süper bir giriş yapan Grup Reyting 'in sempatik yüzü Eric Sermon ile webcam li görüşme yaptım ve isteğimiz doğrultusunda röportaj teklifimi kabul etti ^^

Reyting yazın Kral Tv 'de Top10 listesine girmiş yaza süper giriş yapmış ve Avrupada konserlere çıkmış bir gruptur.bizleri kırmadıkları için teşekkür ediyoruz.

Öncelikle bilmeyenler ve hatırlamayanlar için ;

http://www.youtube.com/watch?v=WWbix1uRItU

Ve bu da görüşmemiz den bir kare kendisi çok cool bir şekilde sigarasını içip muhabbet ediyordu ^^ bildiği türkçe kelimeleride bizler için yazdı ^^

- Resim Silinmiş.

Şirketlerle iletişimimizden sonra sanat dünyasınada el uzatmak bizimi için değişik bir deneyim ^^

ohannesss hacım magazin basını vb. işler harbiden senin işi hem zevk alıyorsun hemde kolayca ulaşabiliyorsun İzmir'li oluşununda büyük etkisi var bunlarda güzel bağlantı tebrikler hacım heyecanla bekliyorum röportajı 😘 🍺 ❤️ 🙏
O
os1 ⭐ 19y
Cool 8)
Windy
Windy ⭐ 19y
hit yapar 😎 tebrikler cihan, oyle herkesin ulasabilecegi birsey degil.
U
Unforgiven ⭐ 17y
helal
O
Old School ⭐ 19y
Güzel iş çıakrmıisın röportaj isteriz 😜
M
Mirage ⭐ 19y
Cool 😎
P
PHR34|< ⭐ 18y
Funda'yla Ne Zaman Röportaj Yaparsın 🙄