Icerige atla
Extraloob

*-*-*-*Resimlerim*-*-*-* çizidiğim resimler... Yelpaze (+14)

· 26 Yanıt · 2.3K görüntüleme
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Bunlarda bnm Çizimlerim Lütfen Alıntı Yapmayın Extraloob Resimler bana aittir korunması için
bi özellik falan varsa koyarsan çok sevinirim
kendime ait olan şeylerin alıntı yapılmasından nefret ederim ilk bşta resimlerim
!!! AVATAR ve İMZA OLARAK KULLANMAYIN Bir MEMBER OLARAK RİCA EDİYORUM lütfen...

Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

Yelpaze

Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow

Arkadaşlar Bunlarda bnm Çizimlerim Lütfen Alıntı Yapmayın Extraloob Resimler bana aittir korunması için
bi özellik falan varsa koyarsan çok sevinirim
kendime ait olan şeylerin alıntı yapılmasından nefret ederim ilk bşta resimlerim
!!! AVATAR ve İMZA OLARAK KULLANMAYIN Bir MEMBER OLARAK RİCA EDİYORUM lütfen...

yes.
26 Yanıt
J
JimCarrey ⭐ 19y
oha senmi yaptın bunları yha tebrik ederim gerçekten Shocked popcorn
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y
saol tşk.
yes.
D
DaWixed ⭐ 19y
Sanat eseri gibi Shocked
Tebrikler Cool
E
EFendi ⭐ 19y
hacım sen yaptıysan gerçekten başarıLı ama şunLarın aLtına bi imza çaksaydın yeLpaze diye Razz
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y
eyw. çakarız =))
yes.
C
CWsaila ⭐ 19y
L-Manyak damı calışıyorsun sen çok güzel çizimleri kahvekeyfi extraokk
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y
tşk ederm =))
yes.
S
sparoww ⭐ 19y
tebrikler cok güzeller Very Happy

keske +14 yazsadin Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y
yaziim =))
yes.
L
Liu ⭐ 19y
wawwww super be bunlar harbı kara kalem calısman ıyımıs bıde renklı oldukları zaman dusunemıorum bunları Wink
türkiye için çalışmalarının devamını beklıorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oups Shocked

yell ciddi bu çalışmalar senin elinden mi çıktı gerçekten mükemmel kara kalem çalışmaları sana acil 4 yıl MSÜ yazıyorum sabah akşam almalısın.

MSÜ : eski adı Devlet Güzel Sanatlar Akademisi benim tek girmek istediğim ve giremediğim okul sende bu yetenek var gibi bir gir dene bakalım ressamlık için sakın atlama bu dediklerimi Cool
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y
keşke oyle bi seceneğim olsa =(( kazanmak için elimden geleni yapardım ama durum kotu ve

2 sene ust uste okulu bıraktım malum eve bakanlardan biriyim ama keşke diorm bu yeteneği ihtiyacı olan birine verseydi allahım ama
nasip miş 7 yıl kursa gittim geliştirmek için ama kader ne diim okula gitmesem de hala çizim yapabiliorm Allahıma binn şkrlr olsn ama bi faydası olmuo ...
yes.
R
RollsRoyce ⭐ 19y
çok güzel resimler
benimde lisede şuan arkdasım bütün arabaları çizebiliyor cok güzel yetenekler var birinin gelip keşfetmesi lazım
D
Dampyre ⭐ 19y
süper çizimler PS de yellpaze yazsaydın
opacity düşürüp
alıntı yapamazlardı Wink
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y

süper çizimler PS de yellpaze yazsaydın
opacity düşürüp
alıntı yapamazlardı Wink

nası yapcam >
yes.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
koca sitemiz ps uzmanı sen karakalem enteresan hemen bir ps kur ne kadar basit oldugunu biz ögretelim sana ok Wink

gerekli linkler sitede mevcut.
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y
aaaaaaaa tamm tamm =)) anladım ps dediğiniz PhotoShop mu onu biliorm ya kullanmayı =)) tam diil de yani iste biliorm biraz. ya bende diorm ps ne demek Very Happy
yes.
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y

koca sitemiz ps uzmanı sen karakalem enteresan hemen bir ps kur ne kadar basit oldugunu biz ögretelim sana ok Wink

gerekli linkler sitede mevcut.

oldumu =)))
yes.
S
SonSAHNE ⭐ 19y
helal olsun Aykutcum bana göstermiştin bunları ama burda daha bi güzel durmuşlar Very Happy süpersin başarılarının devamını dilerim Very Happy bu arada bunları çizmek araba çizmeye benzemez Very Happy benim bi arkadaşım var profesyonel çiziyo araba psde de uzman ama bunları çimek için yırtınması lazım Very Happy yırtınsa bile çizemez...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: