Resim kaynaştırma , kabartmayı gösteren resimli anlatım yapabilrmi biri ?
ve magnetic tool u nasıl kolay kullanabılırız ?
Resimli anlatım olursa cok sevınırım headbang2ft9
Resim Kaynaştırma ..
· 16 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Zoom yapcan deli gibi magnetic toolla küçük küçük tık tık tıklayarakresmi seçcen bu kadar. Gerisini Ronin anlatsın. Twisted Evil
Zoom yapcan deli gibi magnetic toolla küçük küçük tık tık tıklayarakresmi seçcen bu kadar. Gerisini Ronin anlatsın. Twisted Evil
ya hayatımda bu kadar kıl birşey görmedim magnetic tool Mad ya tam kesıyorum sonuna gelıyorum elım 1 mm oynuo kucuk bi şey yuızunden baştan başlıyorum -Resim Silinmiş.
ya hayatımda bu kadar kıl birşey görmedim magnetic tool Mad ya tam kesıyorum sonuna gelıyorum elım 1 mm oynuo kucuk bi şey yuızunden baştan başlıyorum -Resim Silinmiş.
+999
Hacım optic mouse kullanıyorsan kocaman bi resim kağıdı al böyle masaya kenarlarına bant yapıştır manyak oluyor hiç kaymıyor hem elini yıkamaya da alışıyosun kağıt pislenmesin diye.
Hacım optic mouse kullanıyorsan kocaman bi resim kağıdı al böyle masaya kenarlarına bant yapıştır manyak oluyor hiç kaymıyor hem elini yıkamaya da alışıyosun kağıt pislenmesin diye.
puhahaha headbang2ft9 koptum hacım yauf Mr. Green
+999
ya yok optik hayatta kullanmam saten.. yavaş yavaş alışcaz artık Sad
Neden başa alıyosunki yanlış olan noktaya sağ tıklayıp delete anchor point diyorsun siliyor olmassa action bölümünden tek tek attığın noktaları görebiliyosun ordanda sürükleyip çöpe bıraktığında sorun kalmaz zaten..
Neden başa alıyosunki yanlış olan noktaya sağ tıklayıp delete anchor point diyorsun siliyor olmassa action bölümünden tek tek attığın noktaları görebiliyosun ordanda sürükleyip çöpe bıraktığında sorun kalmaz zaten..
Hacım geri dönüşüm kutusuna sürüklüyorum olmuyor kayboluyor mouseun ucundan. Yapamadım.
Şaka bi yana nerde bu çöp kutusu? Twisted Evil
Eve gidiyim resimli anlatım yapacam size Very Happy extraokk hmm
Eve gidiyim resimli anlatım yapacam size Very Happy extraokk hmm
allah allah king geliyor :?!!! headbang2ft9 Mr. Green
Şaka şuka realdede arkadaşlarım bana ya kral diye hitap eder yada paşa diye sitede de king diyorsunuz süper vallahi Mr. Green hmm
Queensiz kinge king demem. Anladın sen onu. Twisted Evil
Kuinim yok abi help mi plz Mr. Green hmm
Kuinim yok abi help mi plz Mr. Green hmm
hmm amma sevdın bu smileyi
Biri gif yapmayı öğretsin pls Very Happy
ronine kuin araniyor duyrulur........
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap