P Prisoners OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Byler Güzel 1 tane resim koymak istedim hem siz gülün hem ben... 😜 😜 🎭 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
F frhtyksl ⭐ 18y 17 yil once #2 zuahasfalsf 😄 koptm 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Streetwise ⭐ 19y 17 yil once #3 Ey Türk insanı,eşin benzerin yok bu dünyada 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #4 Gerçekten güldürdün 😆 Bu ne ya 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners OP ⭐ 18y 17 yil once #5 Gerçekten güldürdün 😆 Bu ne ya 😁 😁 hehe hepinizi güldürdüysem .. Ne Mutlu Bana 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S soykan521 ⭐ 18y 17 yil once #6 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HnTRue ⭐ 18y 17 yil once #7 Ey Türk insanı,eşin benzerin yok bu dünyada 😘 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G garip_avci ⭐ 18y 17 yil once #8 Ey Türk insanı,eşin benzerin yok bu dünyada 😘+1 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaRKWaTcH ⭐ 19y 17 yil once #9 Ey Türk insanı,eşin benzerin yok bu dünyada 😘+1907 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #10 Tövbe Tövbe 😄 Vallahi güldüm. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GodOfSky ⭐ 19y 17 yil once #11 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil