Icerige atla
Extraloob

>>> Reset Programını Açamayanlar İçin <<<

· 20 Replies · 1.8K views
20 Replies
I
immo9 ⭐ 19y
açıyodum ama saol yinede eline sağlık. Very Happy
B
BroSiS ⭐ 19y
saolasın açılmıyordu şimdi açıldı.
başarılı bir çalışma olmuş. ellerine kolarına sağlık
kolaylar gelsin
selametle...
P
pfffffff OP ⭐ 19y
Teşekkürler daha bir çok program için resimli açıklama hazırladım onlarada bakıverin hepinizde çıkan hataların çözüm yolları türkçe renkli resimli Wink
4
eyw Cool
L
LudacRis ⭐ 19y
saolasın
0
Tamam herşey iyi güzel de Reset programını çalıştırıyorum Scan yapıyorum hiç bişey bulmuyor Daha sonra Srobotu çalıştırıyorum Reinstall Client Hatası ile karşılaşıyorum bu neden kaynaklanıyor acaba ....
0
Benim Karşılaştığım Hata ile karşılaşanlara Duyrulur ... Framework 2.0 ı kurun sorununuz bitecektir...
P
pfffffff OP ⭐ 19y
O başlık zaten var
saol bilgiler için
_
_L33t_ ⭐ 19y
Saollasin.
B
Bushido ⭐ 19y

Tamam herşey iyi güzel de Reset programını çalıştırıyorum Scan yapıyorum hiç bişey bulmuyor Daha sonra Srobotu çalıştırıyorum Reinstall Client Hatası ile karşılaşıyorum bu neden kaynaklanıyor acaba ....

aynısı bendede cıkıo ama dedıgın dtnfx ı kurdum gene calısmadı :S
:?!!!
B
botsever ⭐ 19y
Het frameword MSNOQ ile denedim Gene Olmadı hep aynı hata
System Errror &H800700A4 - "SİSTEMDE DAHA FAZLA İŞ PARÇAÇCIĞI OLUŞTURULAMAZ" diyo
P
pfffffff OP ⭐ 19y
tmmm işte bi önceki konuya yazdım cevabı Exclamation
C
Ciqs_Cocuq ⭐ 19y
Kurarken Nereye kurduğuna bakınca bulunması kolay Oluyor ama eline sağlık tşkler
P
pfffffff OP ⭐ 19y
Biz teşekkür ederiz Twisted Evil
-Resim Silinmiş.
G
Grosshatch ⭐ 19y
Sağol Lee... kahvekeyfi
N
ya knky bu trial-reset'i indirdimde bunu hangi dosyanın içine atıcaz onu söylermisin ya burda resimde anlatılanlar gibi yapıyolar tmm diyorum dosyayı aç diyor ve İnvalid File! diyor yardım edermisin... Embarassed Crying or Very sad
P
pfffffff OP ⭐ 19y
Her bilgisayarda çıkmayabilir PC farklılığından dolayı
_
çok saol extraokk

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: