>>> Reset Programını Açamayanlar İçin <<<
Arkadaşlar reset programını açamayanlar aşşağıdaki dosyayı indirsin ve resimdekileri aynen uygulasınlar.
>>>>MSCOMCTL.ocx<<<<
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Herkeze iyi oyunlar dilerim...
>>> Reset Programını Açamayanlar İçin <<<
· 20 Replies · 1.8K views 0 reading
20 Replies
açıyodum ama saol yinede eline sağlık. Very Happy
saolasın açılmıyordu şimdi açıldı.
başarılı bir çalışma olmuş. ellerine kolarına sağlık
kolaylar gelsin
selametle...
başarılı bir çalışma olmuş. ellerine kolarına sağlık
kolaylar gelsin
selametle...
Teşekkürler daha bir çok program için resimli açıklama hazırladım onlarada bakıverin hepinizde çıkan hataların çözüm yolları türkçe renkli resimli Wink
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
eyw Cool
saolasın
0
0ut0fControL
⭐ 19y
Tamam herşey iyi güzel de Reset programını çalıştırıyorum Scan yapıyorum hiç bişey bulmuyor Daha sonra Srobotu çalıştırıyorum Reinstall Client Hatası ile karşılaşıyorum bu neden kaynaklanıyor acaba ....
0
0ut0fControL
⭐ 19y
Benim Karşılaştığım Hata ile karşılaşanlara Duyrulur ... Framework 2.0 ı kurun sorununuz bitecektir...
O başlık zaten var
saol bilgiler için
saol bilgiler için
Saollasin.
Tamam herşey iyi güzel de Reset programını çalıştırıyorum Scan yapıyorum hiç bişey bulmuyor Daha sonra Srobotu çalıştırıyorum Reinstall Client Hatası ile karşılaşıyorum bu neden kaynaklanıyor acaba ....
aynısı bendede cıkıo ama dedıgın dtnfx ı kurdum gene calısmadı :S
:?!!!
1.054 bot ile yeni clientı atarsan asla hata vermez şurayı bir uygularmısın Arrow
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=53&t=970
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=53&t=970
Het frameword MSNOQ ile denedim Gene Olmadı hep aynı hata
System Errror &H800700A4 - "SİSTEMDE DAHA FAZLA İŞ PARÇAÇCIĞI OLUŞTURULAMAZ" diyo
System Errror &H800700A4 - "SİSTEMDE DAHA FAZLA İŞ PARÇAÇCIĞI OLUŞTURULAMAZ" diyo
tmmm işte bi önceki konuya yazdım cevabı Exclamation
C
Ciqs_Cocuq
⭐ 19y
Kurarken Nereye kurduğuna bakınca bulunması kolay Oluyor ama eline sağlık tşkler
Biz teşekkür ederiz Twisted Evil
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
G
Grosshatch
⭐ 19y
Sağol Lee... kahvekeyfi
N
npuenginpak
⭐ 19y
ya knky bu trial-reset'i indirdimde bunu hangi dosyanın içine atıcaz onu söylermisin ya burda resimde anlatılanlar gibi yapıyolar tmm diyorum dosyayı aç diyor ve İnvalid File! diyor yardım edermisin... Embarassed Crying or Very sad
Her bilgisayarda çıkmayabilir PC farklılığından dolayı
_
_StrawBerry_
⭐ 19y
çok saol extraokk
Log in to write a reply.
Log In