Icerige atla
Extraloob

Rekor^^

· 84 Yanıt · 4.5K görüntüleme
G
Gullugullugil OP ⭐ 17y
Saçma sapan yorum yapacaklar lütfen yorumlarını kendilerine saklasınlar..
Netim 3-4 saatliğine yoktu,olsaydı hedefim 1k'ydı 🎭 😎
84 Yanıt
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bu nasıl bir machine'liktir. 😈
M
Günde 501 mesaj nohaaaaa 😱
I
Inception ⭐ 18y
helal 😜
B
Buzzz ⭐ 18y
😱 😱 😱
G
Gullugullugil OP ⭐ 17y
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim 🍺
p.s:yazılılarım olmasaydı cumaya kadar hedefim 4 k'ydı ama yazılılarımın çokluğu nedeniyle fazla postum olmuyacak 🎭 😜
F
Fahmlugat ⭐ 18y
maşallah 😜
G
Gullugullugil OP ⭐ 17y
Bak extraloob.com post hıc bır zaman onemlı deıldir heleki belırlı bır post sayısı kesınlıkle hedef olmamalıdır.
eskıden bende dıordum ıste post kasıcam falan belkı bılen bılır delı gıbı post kasıyordum ama anladımkı post olsada olmasada aynı yerdesın o yuzden post kasma ve paylasım yapmaya calıs
👍

Bu yazdıklarını çok iyi biliyorum,forumda post candır bunu bir abim söylemişti 😉
Paylaşımında zamanı var,postunda,ben eğlenmek için buraya takılıyorum,bu şekilde eğleniyorum 😜 🍺
G
Gullugullugil OP ⭐ 17y
Bak extraloob.com post hıc bır zaman onemlı deıldir heleki belırlı bır post sayısı kesınlıkle hedef olmamalıdır.
eskıden bende dıordum ıste post kasıcam falan belkı bılen bılır delı gıbı post kasıyordum ama anladımkı post olsada olmasada aynı yerdesın o yuzden post kasma ve paylasım yapmaya calıs
👍

Bu yazdıklarını çok iyi biliyorum,forumda post candır bunu bir abim söylemişti 😉
Paylaşımında zamanı var,postunda,ben eğlenmek için buraya takılıyorum,bu şekilde eğleniyorum 😜 🍺

Post can ölemi Entresan ozaman 7/24 qwer ve asdf de takıl dostum 😉
Spoiler
Post Canmış ^^ 😁 😁 😁

Hacım seni bozmak istemiyorum cidden,herkesle iyi olmaya çalışacağım.Yorumların için teşekkür ederim.Neyin ne olduğunu senden iyi biliyorum 👍
Lütfen gereksiz yorumlardan kaçınalım 😉
X
Xplosive ⭐ 17y
Forumun can damarı posttur ama post atıcam diye her konuya girip evet güzel konu tşkler paylaşım için yazmak da abes. ^^
Söz meclisten dışarı. ^^
G
Gullugullugil OP ⭐ 17y
Forumun can damarı posttur ama post atıcam diye her konuya girip evet güzel konu tşkler paylaşım için yazmak da abes. ^^
Söz meclisten dışarı. ^^

👍 😘
Yeri gelir post kasılır yeri gelir yerinde atılır. Denge olduktan sonra post kasma candır 😉 Forum burası forumun can damarı posttur ^^
G
Gullugullugil OP ⭐ 17y
Söz meclisten dışarı. ^^

👍 😘
Forumun can damarı posttur ama post atıcam dıyer her konuda evet guzel konu falan fılan yanı bos muhabbet yaptıktan sonra bırsey yapamazsın kı yanı yerınde sayarsın postun ha 1kk olmus ha 100 fark etmez yanı

Evet güzel konu diye hiçbir tane bile post atmadım,tartışma uzamasın,iyi forumlar 🍺
I
iwontcry4u ⭐ 19y
"1kk olmus ha 100 fark etmez yanı "

nasıl farketmez ya 😊 eğer postunu paylasımla ve muhabbetle kastıysan gayette farkeder 😊
Gullugullugil gibi kasarsan baslarda bi etkisi olmaz biraz zaman gecsin ve güncel konulara aksın onun içinde gecerli olur 😊
G
Gullugullugil OP ⭐ 17y

Yahu benim için post kasmak sadece hobi.Post kasarak rütbe kazanılan bir forum olsaydı,emin ol bu kadar yükselmezdi bu site. 🙄
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Ben kontrol ettip çoğunluk alıntı kullanıyorsun , kendi yorumlarınıda kat. Daha fazla kurcalamayalım Burak. 😘
G
Gullugullugil OP ⭐ 17y
Ben kontrol ettip çoğunluk alıntı kullanıyorsun , kendi yorumlarınıda kat. Daha fazla kurcalamayalım Burak. 😘

Özellikle alıntı kullandım.
M
Amaç post kasmak olunca forum oyunlarından gir silkroadda sorulan sorulara cevap yaz günde 5k post kasarsın , yeterki amacın çok post olması. Ama gullugullugili tanıyorum, çok efendi ve saygın bi abidir. Görün bir posttan sonra ortama ısınacak ve hepinizle kaynaşacak 👍
B
BaSoryong ⭐ 18y
mmm... Tebrikler
M
meLankoLiq ⭐ 18y
4k yapmana izin vermezlerdi diye düşünüyorum gülüm 😜
D
DaddyCool ⭐ 17y
Saçmalık yahu. Bunamı vakit ayırdın şimdi. LOL.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: