Bu skill bi cleric skilli recory divison 40'ta acılan.Bunu tabii elinde cleric rod varken basiosun.Ama ben su merak ettim.Acaba bunu bastıktan soran cleric rodu elinden cıkarıncaaaaa etkisi geciyormu recory divisonun????????
Recory Divison
· 19 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Hayır gecmiyor.
hayir
bu skill 5 dakika boyunca etkili sanırım. peki tekrar cast edilebilmesi için ne kadar süre geçmesi gerekiyor?
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Bu skill bi cleric skilli recory divison 40'ta acılan.Bunu tabii elinde cleric rod varken basiosun.Ama ben su merak ettim.Acaba bunu bastıktan soran cleric rodu elinden cıkarıncaaaaa etkisi geciyormu recory divisonun????????
hayır geçmiyor
hmn 1 dk sonra tekrar yeniden kullanılabilir
bu skill 5 dakika boyunca etkili sanırım. peki tekrar cast edilebilmesi için ne kadar süre geçmesi gerekiyor?
Bekleme süresi yok, bittiği an hemen yapabilirsin yada 5 dk lık buf süresinin bitmesini beklemeden tekrarda yapabilirsin.
C
crazycapkin
⭐ 19y
arkadaslar ben wizart oldugumdan dolayı buff olarak claric bufını up ladım neyse recoveri divicion buff ı 5 dakıkalık etkisi wardır can basar size cast etmeniz icin buff ı bastık tan sora 15 sanıye beklemeniz gerekiyor extraokk
T
TripMaster
⭐ 19y
ne kadar aralarda can basıyo peki ?
hyr gitmiyo clericin en önemli skilli bence
clericde wepon değişikliği yaptıktan sonra kaybolmayan buff başka varmı (elimize staff aldığımızda kaybolmayan)
clericde wepon değişikliği yaptıktan sonra kaybolmayan buff başka varmı (elimize staff aldığımızda kaybolmayan)
Bless spell,recory division,bide holy ile baslayan skiller(o statuelerden koruyanlar).Emin degilim ama bunlar olmalı.O +str ve int verdiklerin kesin gidio ona eminim.
BU sikil 5 dk sürüyorda. Bu nu kullanana faydası oluyormu. Yani sikili açan çar kendi canı gittikce can basa biliyomu ne kadar basıyo mesela.
BU sikil 5 dk sürüyorda. Bu nu kullanana faydası oluyormu. Yani sikili açan çar kendi canı gittikce can basa biliyomu ne kadar basıyo mesela.
ewt oluyor.Ve potun aksine bu tak die basıoyor canı,pot brz kademe kademe basar.3 snde bir olamsı lzm,her saydıgımda basak birsuy cıkıo
ilk açtığında 445 can basio kendine ve partindeki canı azalanlara.2 saniye aralıklarla ve skill 5 dk sürüo yenilenmesi 16 saniye yani buff bitmeden bile basabilirsin.Partideken agroo yapio ama
peki isro bot bunu becerebilir mi ?
peki isro bot bunu becerebilir mi ?
ilkercindik dual weapon yardımıyla becerir
tabiki basıyo basma hızı çin potu süresiyle aynı hemen hemen
ilk açtığında 445 can basio kendine ve partindeki canı azalanlara.2 saniye aralıklarla ve skill 5 dk sürüo yenilenmesi 16 saniye yani buff bitmeden bile basabilirsin.Partideken agroo yapio ama
oldukça doru bi de dikkat ettiyseniz ilk kademesinde (40lv) o leveldeki çinli de olacak potta daha fazla hp verio ve çinli potuyla aynı sıklıkla 90level geldiğinde bu holy recovery divison a dönüşerek 2500 hp gibi muazzam bi miktara çıkıo yanında healing cycle bufına kulllarak da fazla hp sağlayabiliriz
bu skili yeniden basamk iiçin 15sn gerekio 👴
Ewt chinalra bursan brz gecmis olsun.HOly Recory divisonla yan skill cleric olan wizard yatırmak bile zor.Daha herkes uplayamadı ondan bilinmio ama acısını cok çıkarıcaksınız.Ama bi arkadas sanki yanlıs solememiş,2 snde deigl daha gec basio.
2 sn de bir basio ayrıca 445 + cleric rodun mag atağının %17 simi ne reflect oluo yani örneğin clerir rodun mag atağı 100 se 445+17=472 can basio :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap