Icerige atla
Extraloob

RC ~ Helikopter

· 23 Replies · 2.4K views
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
RC ~ Helikopter

artık dayanamıyorum ciddi anlamda maket helikopter yapımına yazın başlıyorum bu süreçte konuyla ilgili her türlü kaynak bilgiye ve sitelere ihtiyacım var 1 yıl sonra helikopterimi hazanfer havaalanında ki geleneksel şenliklerde uçurmam dileğiyle bugünden başlıyorum yakında fotoğraflarımı görürsünüz Cool

şu tarz birşey yapacağım.

http://www.promodelhobby.com/UrunDetay.aspx?prdid=TT3834-D

http://www.rcpano.net/IlanDetay.aspx?ino=200821300032710
23 Replies
M
muratsnkl ⭐ 19y
Güzel Hobi Merağın Varmış Okan abi. İnş. Başarırsın Zevkli bişiler Aslında
J
jacksparow ⭐ 19y
Bende böle uzaktan kumandalıları var ondan almayı düşüom baya zevkli uçurması extraokk
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bunlar zati uzaktan kumandalı ve yakıtlı-elektrikli ben yakıtlı yapacağım çok uğraş ve masraf gerektiren bir hobi lakin sonunda satıyorsun ve daha büyüğüne başlayabiliyorsun her şekilde para ediyor aldığın zevk de anormal güzel.
F
ffearless ⭐ 19y
uçak helikopter bilgim yüksektir hacım Cool her türlü yardımı yapabilirim Razz
J
jacksparow ⭐ 19y

bunlar zati uzaktan kumandalı ve yakıtlı-elektrikli ben yakıtlı yapacağım çok uğraş ve masraf gerektiren bir hobi lakin sonunda satıyorsun ve daha büyüğüne başlayabiliyorsun her şekilde para ediyor aldığın zevk de anormal güzel.

sana kolay gelsin abi gerçekten baya zahmetli iş.İnş sonunda istediğin sonuca ulaşırsın extraokk
R
ReAcTiVe ⭐ 19y
Malzemeleri çok Pahalı bunların.Motor kanat vs.
O
Old School ⭐ 19y

Malzemeleri çok Pahalı bunların.Motor kanat vs.

Ama baya zevklidir sonçta zevk işi hobi bu
T
Kısa ve oz Çok Guzel ve bi o kdrda pahalı bir hobi
Zengin Hobisi Razz
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Zengin Hobisi Razz

Twisted Evil Mr. Green

yok yahu cimriyim ben lakin artık dayanamıyorum hazanfer havaalanında bir kere uçuramazsam içimde ukte kalır kahvekeyfi
T

Zengin Hobisi Razz

Twisted Evil Mr. Green

yok yahu cimriyim ben lakin artık dayanamıyorum hazanfer havaalanında bir kere uçuramazsam içimde ukte kalır kahvekeyfi

çok guzel bi hobi gerçekten valla bende yapabilsem keşke hem sadce maketine razıyım ucmasada olur o bile zor ve yeterli zmn yok artık emekli olunca yani en az 30 yıl sonra Mr. Green Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y
Ben de PiccoZ vardı vızır vızır uçururdum evin içinde. Apartmanda helikopteri gezdirip milleti korkuturdum böcek sanırlardı. Li-Polymer pili vardı gerçekten çok güzeldi ah ah bozuldu aklıma getirdin hacım. Crying or Very sad

K
Kanya ⭐ 18y
böyle uğraşacağına git €400'a var bunlardan al bir tane Very Happy
J
Jigsaw ⭐ 19y

böyle uğraşacağına git €400'a var bunlardan al bir tane Very Happy

Ne kadar zekisin yaa, duydunuz mu? Hazırları varmış hemen ondan alalım o vakit. Biz bunu niye düşünemedik? Very Happy
K
Kanya ⭐ 18y
Kapasite Meselesi Cem..
J
Jigsaw ⭐ 19y

Kapasite Meselesi Cem..

İsmimle hitap etmene izin verdiğimi hatırlamıyorum?
K
Kanya ⭐ 18y
bende izin istediğimi hatırlamıyorum, neyse seninle polemiğe giremeyeceğim.. iyi akşamlar..
J
Jigsaw ⭐ 19y

bende izin istediğimi hatırlamıyorum, neyse seninle polemiğe giremeyeceğim.. iyi akşamlar..

O halde bir daha bana Cem diyemeyeceksin. Çünkü iznin yok. extraokk
K
Kanya ⭐ 18y
Peki Cem, Sen Nasıl İstersen.. extraokk

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: