Icerige atla
Extraloob

Rapor ve yazılı :oops:

· 8 Yanıt · 1.0K görüntüleme
L
Lord_Sniper OP ⭐ 18y
s.a konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.benim raporum var 3günlük çarşamba gününden beri raporluyum. cuma günüde yazılı var yani bugün yazılıya gitsem migitmesem mi ?
8 Yanıt
P
Presence ⭐ 19y
gitme 0 al otur aşşa haftaya karneler basılıo pazarteinden itibaren nezman olucan yazılı mantıklı olun biraz
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
gitme al sıfırınını yakışır birader ben defter kontrolunden 0 alıyordum rapor olduğu halde zor yırttım levent hoca saolsun
X
XER0 ⭐ 19y
Git.
P
Prada ⭐ 19y
0 Veremez.. Verdiği an Milli Eğitim Müdürlüğüne konuyla alakalı Sağlık raporunu eklediğin dilekçeni verirsin soruşturma başlatırlar Öğretmen ve idare hakkında.. Haa hoca sonra kafayı takarsa sana, o zaman ben kurtaramam seni 😊 Ilk sınavlarının ortalamasını alirlar karneye o geçer..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
0 Veremez.. Verdiği an Milli Eğitim Müdürlüğüne konuyla alakalı Sağlık raporunu eklediğin dilekçeni verirsin soruşturma başlatırlar Öğretmen ve idare hakkında.. Haa hoca sonra kafayı takarsa sana, o zaman ben kurtaramam seni 😊 Ilk sınavlarının ortalamasını alirlar karneye o geçer..

her satırına kadar doğrudur uygulayınız ☕
D
destiny ⭐ 18y
Bende hastayım ama raporum yok pzt olurum nasıl olsa ?

İng hocası notlarım 95 -85 , 0 alsam bile geçiyorum 😄
L
Dönemin son günleri olduğu için git derim çünkü artık karneler yazılmaya başlıyor dönemin ortalarından olsaydı gitme tekrar yazılı yapmak zorundalar.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: