Icerige atla
Extraloob

RAM Problemi

· 9 Yanıt · 1.8K görüntüleme
D
DemonBoy OP ⭐ 18y
Arkadaşlar Bilgisayarımda 4 GB RAM var fakat 1.93 GB kullanılabilir yazıyor Yardımlarınızı Bekliyorum. 4 GB ı nasıl kullanabilirim ?

Şimdiden Teşekkürler ❤️
9 Yanıt
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Arkadaşlar Bilgisayarımda 4 GB RAM var fakat 1.93 GB kullanılabilir yazıyor Yardımlarınızı Bekliyorum. 4 GB ı nasıl kullanabilirim ?

Şimdiden Teşekkürler ❤️

Bilgisayarın 12 gb bie olsa sistem bilgilerini görüntüle butonundan en fazla göreceğiniz maximum 2gbdir.Benim pc'de 4gb ram var lakin 2gb görüküyor.Performanstan anlarsınız. 😘
D
DemonBoy OP ⭐ 18y
Diğer PC mde 6Gb ram var onda kullanılabilir rame 6 gb ram yazıyor .
C
Cryolite ⭐ 19y

Şimdiden Teşekkürler ❤️

Bilgisayarın 12 gb bie olsa sistem bilgilerini görüntüle butonundan en fazla göreceğiniz maximum 2gbdir.Benim pc'de 4gb ram var lakin 2gb görüküyor.Performanstan anlarsınız. 😘

summer7:

2 sebebi olabilir.

1) 32-bit işletim sistemi kullanıyorsun. (genelde sorun budur) 64-bit bir windows yükleyerek sorunu kaldırabilirsin.

2) 64-bit kullanıyorsan, ancak yinede göremiyorsan, anakartın BIOS ayarlarından Memory Remapping seçeneğini değiştir.
D
DemonBoy OP ⭐ 18y
64-bit kullanıyorum.
C
Cryolite ⭐ 19y
64-bit kullanıyorum.

yapman gerekeni yazdım çoktan.
D
DemonBoy OP ⭐ 18y
şu an yapıroum.
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

Şimdiden Teşekkürler ❤️

summer7:

2 sebebi olabilir.

1) 32-bit işletim sistemi kullanıyorsun. (genelde sorun budur) 64-bit bir windows yükleyerek sorunu kaldırabilirsin.

2) 64-bit kullanıyorsan, ancak yinede göremiyorsan, anakartın BIOS ayarlarından Memory Remapping seçeneğini değiştir.

O kadar anlasam ama normal performansı etkilemez değil mi?
D
DemonBoy OP ⭐ 18y
64-bit kullanıyorum.

yapman gerekeni yazdım çoktan.

windows 7 için sanal bellek ayarını değiştirdim yinede çok sağol 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: