Arkadaşlar Bilgisayarımda 4 GB RAM var fakat 1.93 GB kullanılabilir yazıyor Yardımlarınızı Bekliyorum. 4 GB ı nasıl kullanabilirim ?
Şimdiden Teşekkürler ❤️
RAM Problemi
· 9 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Arkadaşlar Bilgisayarımda 4 GB RAM var fakat 1.93 GB kullanılabilir yazıyor Yardımlarınızı Bekliyorum. 4 GB ı nasıl kullanabilirim ?
Şimdiden Teşekkürler ❤️
Bilgisayarın 12 gb bie olsa sistem bilgilerini görüntüle butonundan en fazla göreceğiniz maximum 2gbdir.Benim pc'de 4gb ram var lakin 2gb görüküyor.Performanstan anlarsınız. 😘
Diğer PC mde 6Gb ram var onda kullanılabilir rame 6 gb ram yazıyor .
Şimdiden Teşekkürler ❤️
Bilgisayarın 12 gb bie olsa sistem bilgilerini görüntüle butonundan en fazla göreceğiniz maximum 2gbdir.Benim pc'de 4gb ram var lakin 2gb görüküyor.Performanstan anlarsınız. 😘
summer7:
2 sebebi olabilir.
1) 32-bit işletim sistemi kullanıyorsun. (genelde sorun budur) 64-bit bir windows yükleyerek sorunu kaldırabilirsin.
2) 64-bit kullanıyorsan, ancak yinede göremiyorsan, anakartın BIOS ayarlarından Memory Remapping seçeneğini değiştir.
64-bit kullanıyorum.
64-bit kullanıyorum.
yapman gerekeni yazdım çoktan.
şu an yapıroum.
Şimdiden Teşekkürler ❤️
summer7:
2 sebebi olabilir.
1) 32-bit işletim sistemi kullanıyorsun. (genelde sorun budur) 64-bit bir windows yükleyerek sorunu kaldırabilirsin.
2) 64-bit kullanıyorsan, ancak yinede göremiyorsan, anakartın BIOS ayarlarından Memory Remapping seçeneğini değiştir.
O kadar anlasam ama normal performansı etkilemez değil mi?
64-bit kullanıyorum.
yapman gerekeni yazdım çoktan.
windows 7 için sanal bellek ayarını değiştirdim yinede çok sağol 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap