Icerige atla
Extraloob

Ram kullanımı

· 14 Yanıt · 5.4K görüntüleme
K
korc4n OP ⭐ 16y
şaka gibi bir ram kullanımı var silkroad oynarken 350 seviyesinde başlayıp resimde göreceğiniz seviyeye kadar yükseliyor bunun bir cözümü varmı acaba

14 Yanıt
K
korc4n OP ⭐ 16y
şaka gibi bir ram kullanımı var silkroad oynarken 350 seviyesinde başlayıp resimde göreceğiniz seviyeye kadar yükseliyor bunun bir cözümü varmı acaba

Uyumluluk penceresini iptal et hani olurya millet Windows XP falan seçip onaylıyor ben onu yapınca çok feci ram yiyor. Belki etkisi olabilir 🤔

uyumluluk penceresi onu nerden kapatabilirim 😊
K
korc4n OP ⭐ 16y
yok herhangi birisi tıklı değil ordakilerden
S
sharks16 ⭐ 17y
sağ tıklayıp öncelik ataya bakarmısın normaldemi diye?
V
volkanka ⭐ 17y
quote="korc4n"]

Uyumluluk penceresini iptal et hani olurya millet Windows XP falan seçip onaylıyor ben onu yapınca çok feci ram yiyor. Belki etkisi olabilir 🤔

uyumluluk penceresi onu nerden kapatabilirim :)
Masaüstündeki sro simgesine sağ tık yap özellikleri aç uyumluluk falan görüceksin mutlaka oraya bak bakalım seçilmiş bişeyler varmı

senin dediğin şey windows 7 de yapılır genelde. xp de kullanışlı değildir.

bence sen oyunun ayarlarını düşür. efektleri falan kapatmayı dene yada low yapmayı dene...
C
Cryolite ⭐ 19y
Cleanmem diye bir program var, çok küçük ve işlevli.

programı yüklüyorsun, sonra kısayoluna her tıkladığında sana hiçbirşey sormadan şak diye sistemdeki tüm programların ram kullanımlarını sıfırlıyor.

googledan hemen bulursun
S
SirGLooMy ⭐ 15y

programı yüklüyorsun, sonra kısayoluna her tıkladığında sana hiçbirşey sormadan şak diye sistemdeki tüm programların ram kullanımlarını sıfırlıyor.

googledan hemen bulursun

eğer dediğin gibi ilk açıldığındaki hale getiriyorsa çok teşekkür ederim sana ^^
C
Cryolite ⭐ 19y

googledan hemen bulursun

eğer dediğin gibi ilk açıldığındaki hale getiriyorsa çok teşekkür ederim sana ^^

her kısayola tıkladığımda bütün sro_clientler 50 mb'ye düşüyor, ancak doğal olarak hızlıca artıyor 😜

windows'a cleanmem'i her 3 saatte bir (mesela) otomatik olarak çalıştırabilirsin, bir arkadaş böyle kullanıyordu çok memnundu.
S
SirGLooMy ⭐ 15y

googledan hemen bulursun

her kısayola tıkladığımda bütün sro_clientler 50 mb'ye düşüyor, ancak doğal olarak hızlıca artıyor 😜

windows'a cleanmem'i her 3 saatte bir (mesela) otomatik olarak çalıştırabilirsin, bir arkadaş böyle kullanıyordu çok memnundu.

birde kullanmayı çözebilsem makara:
M
Hayatımda Böle Ram harcayan bi exe görmemiştim. apıştım,şaşırdım,oha,yuh,çüş diyorum.
bu arada avatarındakı hatun Julia bond mu? makara:
A
amasya1993 ⭐ 17y
win7 den kaynaklanan sorun
V
volkanka ⭐ 17y
win7 den kaynaklanan sorun

kardeş adam xp kullanıyor... win7 değil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: