Icerige atla
Extraloob

Silkroad ram kullanımı/yardım lütfen

· 8 Yanıt · 4.3K görüntüleme
T
takerisks OP ⭐ 16y

windows7 ultimate 32 bit işletim sistemi kullanıyorum silkroad 500 lerde başlayıp 700 lere kadar çıkıyor.xp deyken ise 350-400 aralığındaydı bunu düşürmenin bir yolu varmı?
8 Yanıt
T
takerisks OP ⭐ 16y
up
T
takerisks OP ⭐ 16y
up

yardımlarınızı bekliyorum
H
hanry006 ⭐ 16y
Sürekli hide modda kullanıcaksan var 🙄

Öncelikle Firefox işletim sistemini biraz kastıran bi internet tarayıcısı bunu biliyoruz. Eeee Clientle ne alaka dıyorsanız yaklaşık 100-150 adet firefox sayfası acın Görev yönetisini acın Client in 600 den bi anda 100-150 lere düştüğünü görün 😈 1 gb ramli Pcde 4 karakter e nasıl girebiliyorum zannediyorsunuz cool2:
T
takerisks OP ⭐ 16y

Öncelikle Firefox işletim sistemini biraz kastıran bi internet tarayıcısı bunu biliyoruz. Eeee Clientle ne alaka dıyorsanız yaklaşık 100-150 adet firefox sayfası acın Görev yönetisini acın Client in 600 den bi anda 100-150 lere düştüğünü görün 😈 1 gb ramli Pcde 4 karakter e nasıl girebiliyorum zannediyorsunuz cool2:

bunu bende biliyorum pc de 4 gb ram, 1gb dahili 1gb harici ekran kartı var. 1 milyon tane firefox sayfası açsamda hiçbir düşüş olmuyor.
S
SirGLooMy ⭐ 15y
silkroadın ram oranında ki artışının sebebi charın town yapması char town yaptığı anda ram kullanım oranı %40 oranında artıyor buna bir çözüm bulmak zor ben düzenli olarak towna giden charları relog yapıyorum bu şekilde ram şişmesini önlüyorum
H
hanry006 ⭐ 16y

bunu bende biliyorum pc de 4 gb ram, 1gb dahili 1gb harici ekran kartı var. 1 milyon tane firefox sayfası açsamda hiçbir düşüş olmuyor.

Tek Çözüm Relog 🙄
Tweety
Tweety ⭐ 19y
ram şişmesi windows 7 nin bir güncelleştirmesiyle çözüldü...

windowsunuzu update edin bence...

şahsen benimkinde artık şişme falan yok...
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: