Beyler bnm bilgisayarın özellikleri
Pentium(R) 4CPU
1GB RAM
3.06GHz
ekran kartı ise 256MB 400MHz
Bu özelliklerle 2 sro açabiliyorum ama ynede braz kasıyo yarın +2gb ram alıcam alınca etksi olur bide kaç char açabilirim +2gb ram ile 3gb olucak yani cewap bekliyorum acil
Ram alcam Acil YARDIM !
· 15 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
kaç mhz ramlerin ? anakartın ne destekliyor
ram 640mhz di sanırım ewt
kaç mhz ramlerin ? anakartın ne destekliyor
ne yapaym alayım mı işimi görür mü 3 3-4 tane açar mı yani .s
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
Bence Masraf Etmek Yersız olur işlemcin ve ekran kartında o kadar ıyı degıl yıne kasılma olayı yasarsın ram alıp masraf edecegıne sro yu en dusuk moda getır efectklerı kapat bılgısayarın ayarlarınıda sagtus tan en ıyı performans ıcın ayarlaya getır. masa ustu duvar kagıdını kaldır ve son olarak sroyu c klasorune degılde D klasorune kur ılk acılısa farklı programlar baslıyorsa baslat calsıtıra msconfig komutunu gır ordakı gereksız programları baslangıctan cıkar duzelecektır sorunun ... 😊
kac char almak istedigine bağlı 3-4 istiyosan deiştir bence sistemini ama diyosan cok durumum yok yeni ekran kartı ve ram işini görür 😊
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
kac char almak istedigine bağlı 3-4 istiyosan deiştir bence sistemini ama diyosan cok durumum yok yeni ekran kartı ve ram işini görür :)
2 Char Acıyorsa Ram+Ekran Kartı Almak Gereksız Mınumum 150,00 - 200,00 Tl Arası masraf gerecek + İşlemci yetersız kalacak bu seferde 😊 En ıyısı Ayarları Dusurmek Sorunsuz ve Masrafsızca 😊
işlemcisi pentium d 3.06 ise dedigin gibi evet ama pentium 4 ise sorun gösterir
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
Evet 😘
alsamda açmaz diyorsunuz yani 3-4 char 3 açsaydıda yeterdi .s ^^
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
3 Actırmak ıstıyorsan 250,00 tl gıbı bır malıyet ustlenmen lazım kardes 😞
3 Actırmak ıstıyorsan 250,00 tl gıbı bır malıyet ustlenmen lazım kardes :(
peki kardeşim zamanla tamamlıcaz naalım teşekkürler bilgilendirdiginiz için (:
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
3 Actırmak ıstıyorsan 250,00 tl gıbı bır malıyet ustlenmen lazım kardes :(
peki kardeşim zamanla tamamlıcaz naalım teşekkürler bilgilendirdiginiz için (:
Ben Tşk Ederim 😘
I
izmirdenden
⭐ 17y
6 silkroad char açabilirsin sbotla
Bende 3GB ram var 512 ekran kartı inanmazsın 2 clientte bile kasıyor. En iyisi bilgisayarın ekran kartını değiştirmek.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap