Icerige atla
Extraloob

acil yardim uranus servirinda herkese yaziyor acil bakin

· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme
V
VEDAT_BOZO OP ⭐ 19y
arkadaslar bu kişi herkese pm atiyor ama kimse cozemedi ss koyacam şimdi lutfen yarim icinde kactane buyuk harfte (I) kucuk halfle L nar bulamadim block yapacam olmuyor nekadar denediysem yardim lutfen

- Resim Silinmiş.
14 Yanıt
V
VEDAT_BOZO OP ⭐ 19y
lutfen guncellendi 12 hane kac tane ı kactane L VAR BULAMADİM LUTFEN YARDİM
S
Streetwise ⭐ 19y
Resmi,windows resim ve faks görüntüleyicisinde açarsın,sonra büyüteçi seçersin kaç tane olduğunu görürsün.Sendeki göz,bizdekide göz 😁
V
VEDAT_BOZO OP ⭐ 19y
lutfen hepsi ayni gozukuyor bulamiyorum lutfen yardim edin yoksa car banlanacak lutfen rica ediyorum yardimci olun
S
Streetwise ⭐ 19y
Neden charın banlansın ki?Resmi 1024x768 boyutunda upload edersen belki yardımcı olabiliriz...
V
VEDAT_BOZO OP ⭐ 19y
hepsi birbirine benziyor bi tane program varmiş birinde o blocklamiş kimseye vermiyor oda bugun kaleyi elinden aldiğimiz biri kaleyi elinden aldik diye vermiyor 😄 yardim lutfen
S
Streetwise ⭐ 19y
Neden charın banlansın ki? Resmi 1024x768 boyutunda upload edersen belki yardımcı olabiliriz...
V
VEDAT_BOZO OP ⭐ 19y
ok dediğin gibi resmi buyultum yardimci olursan vala rahat rahat uyuyacam yoksa uykum gelmez vala cunku serverde herkese yaziyor
S
Streetwise ⭐ 19y
12 tane |||||||||||| var
V
VEDAT_BOZO OP ⭐ 19y
ama dogru 12 tane varda bunlarin birazi kucuk L birazi BUYUK ı harfi bunlarin icendeki BULUK ı veKUCUK L HARFLERİNİN İCİNDEKİ SİRALAMADA ORNEGİN 12 TANEDEN SİRALAMAYA GORE KACTANESİ KUCUK L KACTANESİ BUYUK ı bulamadim her yolu denedim ondan buraya geldim yardima lutfen dediklerimi anladiysaniz yardim ci olun biliyorum ki extraloob forumunda başka bi foruma guvenemem şimdiden teşekür
S
Streetwise ⭐ 19y
Oyunu bıraktım,ı'ların büyük yazılışıda l'lerin küçük yazılışıyla aynımı ❓
V
VEDAT_BOZO OP ⭐ 19y
evet aynen oyle bunlari bulmak baya benim iicn zor ama sizler iicn okadar zor olmaya bilir lutfen ricam yardim ci olun
R
RHODOK ⭐ 18y
orada 12 tane I VAR BANA GÜVEN SEN
R
RHODOK ⭐ 18y
orada 12 tane I VAR BANA GÜVEN SEN

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: