arkadaslar bu kişi herkese pm atiyor ama kimse cozemedi ss koyacam şimdi lutfen yarim icinde kactane buyuk harfte (I) kucuk halfle L nar bulamadim block yapacam olmuyor nekadar denediysem yardim lutfen
- Resim Silinmiş.
acil yardim uranus servirinda herkese yaziyor acil bakin
· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
lutfen guncellendi 12 hane kac tane ı kactane L VAR BULAMADİM LUTFEN YARDİM
S
Streetwise
⭐ 19y
Resmi,windows resim ve faks görüntüleyicisinde açarsın,sonra büyüteçi seçersin kaç tane olduğunu görürsün.Sendeki göz,bizdekide göz 😁
lutfen hepsi ayni gozukuyor bulamiyorum lutfen yardim edin yoksa car banlanacak lutfen rica ediyorum yardimci olun
S
Streetwise
⭐ 19y
Neden charın banlansın ki?Resmi 1024x768 boyutunda upload edersen belki yardımcı olabiliriz...
hepsi birbirine benziyor bi tane program varmiş birinde o blocklamiş kimseye vermiyor oda bugun kaleyi elinden aldiğimiz biri kaleyi elinden aldik diye vermiyor 😄 yardim lutfen
S
Streetwise
⭐ 19y
Neden charın banlansın ki? Resmi 1024x768 boyutunda upload edersen belki yardımcı olabiliriz...
ok dediğin gibi resmi buyultum yardimci olursan vala rahat rahat uyuyacam yoksa uykum gelmez vala cunku serverde herkese yaziyor
S
Streetwise
⭐ 19y
12 tane |||||||||||| var
ama dogru 12 tane varda bunlarin birazi kucuk L birazi BUYUK ı harfi bunlarin icendeki BULUK ı veKUCUK L HARFLERİNİN İCİNDEKİ SİRALAMADA ORNEGİN 12 TANEDEN SİRALAMAYA GORE KACTANESİ KUCUK L KACTANESİ BUYUK ı bulamadim her yolu denedim ondan buraya geldim yardima lutfen dediklerimi anladiysaniz yardim ci olun biliyorum ki extraloob forumunda başka bi foruma guvenemem şimdiden teşekür
S
Streetwise
⭐ 19y
Oyunu bıraktım,ı'ların büyük yazılışıda l'lerin küçük yazılışıyla aynımı ❓
evet aynen oyle bunlari bulmak baya benim iicn zor ama sizler iicn okadar zor olmaya bilir lutfen ricam yardim ci olun
orada 12 tane I VAR BANA GÜVEN SEN
orada 12 tane I VAR BANA GÜVEN SEN
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap