Arkadaşlar Swat 4 ü indirdim.Ram yetmiyo 256 Ram istiyormuş en az.
Bi çözüm yolu var mı ?
-224MB Ram
-2.80 Ghz
-32 Mb Ekran Kartı Embarassed
-P4
Ram
· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
ram 256 olsa bile o ekran kartıyla kart oynu bile oynayamassın at çöpe pc yi Mr. Green saka bi yana o oyunu bu özellikdeki pc de oynaman imkansız arkadasm Sad
ram 256 olsa bile o ekran kartıyla kart oynu bile oynayamassın at çöpe pc yi Mr. Green saka bi yana o oyunu bu özellikdeki pc de oynaman imkansız arkadasm Sad
Ahh yhaa eşşek kafam 😊 Güzelim pc yi almadım Sad
Ben 64mb ekran kartı ve 512mb ram le o oyunu laptopta açamadım yemin ederim. Mr. Green Unut yani. Açsan da multiplayer kasıyor ben 2gb ram + 512mb ekran kartı ile o oyunda multiplayer oynarken takılma yaşıyorum tabii en yüksek ayarlarda. Wink
Ben 64mb ekran kartı ve 512mb ram le o oyunu laptopta açamadım yemin ederim. Mr. Green Unut yani. Açsan da multiplayer kasıyor ben 2gb ram + 512mb ekran kartı ile o oyunda multiplayer oynarken takılma yaşıyorum tabii en yüksek ayarlarda. Wink
Bööö :S Microsoft un pc'lere mi gitsem Sad yinede sağolun
ram değiştir derim Mr. Green
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
Arkadaşlar Swat 4 ü indirdim.Ram yetmiyo 256 Ram istiyormuş en az.
Bi çözüm yolu var mı ?
-224MB Ram
-2.80 Ghz
-32 Mb Ekran Kartı Embarassed
-P4
Minimum Sistem Gereksinimleri:
Pentium III 1 Ghz ve üzeri işlemci, 256 MB RAM, 32MB Geforce 3 ve üzeri ekran kartı (MX 200/400 hariç), Radeon 8500 ve üzeri, 1 GB HDD Alanı
ram eklemesi ve iyi bir orta derece bir ekran kartıyla huzura kavuş derim
ram ve ekran kartı taksiyesi şart bunları ikinci el almanı tabsiye ederim Wink
D
djfurkan2007
⭐ 18y
Arkadas dogru soluyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap