Arıyorum tarıyorum ama bulamıyorum.Radyo fenomen dinleyen varsa bu aralar sıkça çalınan bir şarkı var electro house tarzında sırf müzik arada şarkı biraz yavaşladığında bir hatun sesi geliyor.Çıldıracağım bilmeyen bile birkaç electro house parçası önersin lütfen. 😁 😁
Radyo Fenomen Dinleyicileri
· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Arıyorum tarıyorum ama bulamıyorum.Radyo fenomen dinleyen varsa bu aralar sıkça çalınan bir şarkı var electro house tarzında sırf müzik arada şarkı biraz yavaşladığında bir hatun sesi geliyor.Çıldıracağım bilmeyen bile birkaç electro house parçası önersin lütfen. 😁 😁
Kaydedip bir bölümünü siteye koysan bulabilirdik ama şarkı dıp dıp dıp tıs şeklinde çalıyor bu şarkıyı bilen varmı gibi bir olay bu. 😜
Kaydedip bir bölümünü siteye koysan bulabilirdik ama şarkı dıp dıp dıp tıs şeklinde çalıyor bu şarkıyı bilen varmı gibi bir olay bu. :P
Aynen öyle ama servisteyken dinlediğim için kayıt edemedim. Önerebileceğiniz electro house şarkıları varsa söyleyebilirsiniz. 😁
Serge Devant-Take Me With You ? veya Michael Mind Project-Feel Your Body aklıma gelen bunlar 😜
aklıma biyerden okudugum replik geldi 😆
bkz : hani bi şarkı vardı cok güzeldi dıt dıt fln vardı süperdi yani onun adı nedir acaba ?
ps: tam bölemiydi bilemıyorum 😜
bkz : hani bi şarkı vardı cok güzeldi dıt dıt fln vardı süperdi yani onun adı nedir acaba ?
ps: tam bölemiydi bilemıyorum 😜
ps: tam bölemiydi bilemıyorum :P
Radyo Fenomen dinleyen bilir diye yazdım zaten fazla electro vermiyorlar 😁
Hala bulamadım 😁
AHaha biliyorum hangi sarkı oldugunu hemde ben paylastım forumda ara bul 😆
Ama benimki sırf müzik değil kadının sesi cok cıkıyo 😆
Bu senin dediğin dedeler hacım. makara:
Bu senin dediğin dedeler hacım. makara:
😁
http://www.radyofenomen.com/top10.asp sağlı sollu dinle şarkıları kafana yatanı indir. 🎭 Fenomen ruleezzz 🤘 ❤️
http://www.radyofenomen.com/top10.asp sağlı sollu dinle şarkıları kafana yatanı indir. 🎭 Fenomen ruleezzz 🤘 ❤️
Aha en sonuda alayını dinleyeceğim o noktadayım neyse bulana kadar yılmayacağım. 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap