Icerige atla
Extraloob

R10 Davetiye İsteği

· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme
S
SandLoe OP ⭐ 15y
Merhabalar değerli Extraloob üyeleri;
Ben kendim webmasterim fakat uzun zamandır r10.net bünyesine girmek istiyorum fakat tanıdıgım yok dolayısıyla davetiyem isteyebiliceğim kimse yok.Sizlerden elinizde davetiyesi olan var ise atmanızı rica ediyorum mail adresimi P.M yolu ile göndereceğim teşekkürler...
14 Yanıt
B
Belarj ⭐ 17y
r10.netten davetiye isteyebilirsin.birini tanımana gerek yok.onlarda canları isterse onaylarlar seni
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
illaki birisi gönderecektir göndermezse yarın pm at ben gönderirim.
S
SandLoe OP ⭐ 15y
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.
@extraloob Bizzat ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım.
E
Davetiye gönderene şuku verilir 😜
Q
Quattro ⭐ 19y
Gondereyim nasıl gonderilir. 😜
B
Belarj ⭐ 17y
Gondereyim nasıl gonderilir. :P

Kontrol panelinde İnvites bölümünden
S
SandLoe OP ⭐ 15y
Sayın yöneticimiz Extraloob;
Dünden beri hiçkimseden davetiye gönderme isteği gelmedi.Yarın demiştiniz bugun oldu pm atıyorum maili gönderebilirmisiniz.Çok minnettar olacağım lütfen.
S
SandLoe OP ⭐ 15y
Admin bey gönderdi davetiyeyi fakat email'e gelmedi hala yaklaşık 2-3 saat oluyor gmail uzantılı adreslere göndermiyorlarmı acaba ?
B
Belarj ⭐ 17y
Admin bey gönderdi davetiyeyi fakat email'e gelmedi hala yaklaşık 2-3 saat oluyor gmail uzantılı adreslere göndermiyorlarmı acaba ?

gondermıyolar. ücretsiz mail servislerinden alınan mail olmamalı mailto:[email protected] vs türünde olmalı
E
exotic ⭐ 18y
Bende davetiye istiyorum, sadece site uzantılı maillere oluyormuş benim 2 maildede sorun var.

Davetiye gönderebilicek biri PM'den ulaşırsa çok sevinirim gerçekten 😊
A
Asker1221 ⭐ 15y
Gönderecek gönüllü varsa bir tanede ben isterim.
S
struck007 ⭐ 15y
Arkadaşlar Size Tavsiyem her önünüze gelene Davetiye atmayın yeni kural Geldi belki bilmeyenler vardı davetiye gönderdiğin kişi dolandırıcılıktan banlanırsa sizde ban yiyorsunuz.....
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Zaten uzun zamandır davetiye kazanamıyor hiç kimse haliyle yeni kural gelmesine gerek yok.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: