Icerige atla
Extraloob

Pure Nuker / Cold-Bicheon-Fire

· 14 Yanıt · 7.9K görüntüleme Sabitlenen
R
Redefine OP ⭐ 19y

Yapılandırma ile ilgili sorularınızı konu altında sorunuz.
14 Yanıt
T
temha123 ⭐ 18y
size bişey diyimmi madem bi rehber hhazırlıyosunuz sadece skilleri koymakla olmaz rehberine tmm gene skilleri koyarsın ama insan bi detayını açıllar eder resmen bi resmi kopyalayıp yapıştırmış gibi olmuş. benim düşüncem bu!
C
valla hocam 96 full farm çarım var 220 k sp var şuan. ligth kapatıp bunun gibi yapmayı düşünüyorum. bakalımlıgth olmadan nasıl olucak
X
Xanthos ⭐ 19y
Fire Mastery'de Flame body serisinin neden kapalı olduğunu açıklar mısınız?
Q
qanqa ⭐ 17y
gitti paracıklar zengin oldu accesory shop =) saol paylaşım için
T
Truth ⭐ 18y
normalde çok güzel build ama yanlış skilleri tavsiye etmişsin.
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
Fire-Cold-Bicheon Başka Yapılandırma Var mı ki 😄
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
Bu Yapılandırmayı Yaptım 24 Lvla Kadar Yorumlara Göre Kötü Devam Edebileceğim Yapılandırma Var Mı FireLightColdda Olabilir. Ama Fire cold Olcak ( AYRICA : BİCHEONUm ):)):):
T
size bişey diyimmi madem bi rehber hhazırlıyosunuz sadece skilleri koymakla olmaz rehberine tmm gene skilleri koyarsın ama insan bi detayını açıllar eder resmen bi resmi kopyalayıp yapıştırmış gibi olmuş. benim düşüncem bu!

Katılıyorum. 🕵️
A
aydanas2 ⭐ 16y
Bu çoook iyi sağol
B
Üstad, Fire skillerinde madem Flame Bodyleri açmıycaksın, o zaman Flame Devil Force skillinide açmayıver.
Sonuçda aynı görevi görüyorlar, sadece 1 tanesi aktif ve 1 tanesi pasif, ama bunların 2 side FF olunca %22 PHY Damageyi artırıyor.
RanwaX
RanwaX ⭐ 19y
Ben bard-cleric ile Fire/Cold nuker arasında kararsız kalmıstım ama suan Fire/cold bicheonda karar kıldım.Ama skilleri bu builde göre Yapmıyacam mesele Wall serisi hem coldda hem fire.de Çooooookk önemli . Örneğin WArrior geldi kb kd rahatsız mı ediyor.? Çek fire wallı at 2 nuk bakalım ne oluyor.Yada Wizard mı var At crystal wallı light skiliyle ittiremez at nuku haa baktın etkilenmiyor boz kalkanı swordle dal 😁 Benim fikrimdir . Fikirlere ve emeğe saygı fikir paylaşımı güzeldir.. Teşekkür ederim. 🍺 🍺
H
h&a ⭐ 19y

Katılıyorum. 🕵️

aynen nuke acmayi dusunuorum ama bunlara bakarak acarsam yaptigimi anlayamiycam
D
drumarock ⭐ 16y
hiç denemedm ama güzel olur gibi denemeyi düşünüyorum güzel paylaşım teşekkürler=)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: