Icerige atla
Extraloob

püff gece gece üzüldük iyimi :(

· 26 Yanıt · 2.6K görüntüleme
26 Yanıt
B
BøBa ⭐ 19y
bunu bi yerde okumustum çok tuhaf oldm ya Crying or Very sad
T
TanerUNER ⭐ 19y
Bende okumustum ama o kadar etkilenmemiştim Duygusal kişiler için bu Cool
L
LoKoTe ⭐ 19y
hacı ne yaptın sen ya vallahi kızdan yeni ayrıldım bunu da görünce dayanamadım püffff Crying or Very sad
_
iyi olmak ne kelime HARİKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ama çok üzücü beeeee.... Crying or Very sad Crying or Very sad
_
_TS_CluB_ OP ⭐ 19y

hacı ne yaptın sen ya vallahi kızdan yeni ayrıldım bunu da görünce dayanamadım püffff Crying or Very sad

Gecmis olsun üzüldüm ..... Kızlar Problem Ya Eyer Baglanırsan Birdaha BIRAKAMIYORSUN .... pfffffffff
R
offfffffff bittim ya ağlıyasım geldi
O
ottomansss ⭐ 19y
helal delikanlı adammış extraokk
J
Jigsaw ⭐ 19y
Fake ama güzel. Ben olsam kızı önüme alırdım siper olarak. Mr. Green Ya da fren bozuldu sonuçta benzin bitene kadar tüm ist'yi gezerdim. Mr. Green
A
aboc ⭐ 19y
allah cezanı vermesin ağlattın bizi Sad
R
fren bozuldu durana kadar bişi yapmıcen:D
Z
Zardock ⭐ 19y
küllien yalan kanımca Mr. Green neden dersenız motorda hızlı gıderken kafanızda kask varken hafıf bı sallamayı deneyınız anlarsınız kı bunlar gıderken kask degısıyo

cok dramatık ya tarzım deıl ondan camur atıyom ehuhe
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
deniz bi senin motorla deneme surusu yapsana arkana da bi kız bul dicem o sorun işte:DD
Z
Zardock ⭐ 19y
muhahaha msnde bıle bı cam acıyom hemen kız oflıne muhahahaha cok tıpsızım ya
Z
Zardock ⭐ 19y
bır motor surucusu olarak su vıdeoyu ızleyın ve araba sürücülerinin ne kadar öküz ınsan hayatına saygısı olmayan ınsanlar oldugunu görun lutfen sız barı motorlara arabalara dıkkat ettıgınızden daha cok dıkat edın cunku motorda ölum rıskı daha yuksek
http://www.youtube.com/watch?v=5XZ_QOV83sM&mode=related&search=
S
Bu Sarkının Adını Bilen Varsa yazabilirmi Ya Mr. Green hikayden cok sarkı hosuma gitti
D
dR.NooB ⭐ 19y

Fake ama güzel. Ben olsam kızı önüme alırdım siper olarak. Mr. Green Ya da fren bozuldu sonuçta benzin bitene kadar tüm ist'yi gezerdim. Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
_
_TS_CluB_ OP ⭐ 19y
Aynen Ya o Sarkının Adını bilen varsa yazsın indirecem bende benimde çok hosuma gitti
J
Jigsaw ⭐ 19y
Zardock seninkinde motorlu çok hatalı kanımca. Kendi ters geliyo nerdeyse duran gariban arabaya çarpıyor yaw. Sad
Z
Zardock ⭐ 19y
yok hacım o araba motorun geldıgını göre göre burnunu sokuyo dıger serıde o serıtten motor yerıne bı tır gelse sokarmı sence serefsız Evil or Very Mad kızdım bak yıne :=)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: