püff gece gece üzüldük iyimi :(
· 26 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
bunu bi yerde okumustum çok tuhaf oldm ya Crying or Very sad
Bende okumustum ama o kadar etkilenmemiştim Duygusal kişiler için bu Cool
hacı ne yaptın sen ya vallahi kızdan yeni ayrıldım bunu da görünce dayanamadım püffff Crying or Very sad
_
___CrAzY___
⭐ 19y
iyi olmak ne kelime HARİKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ama çok üzücü beeeee.... Crying or Very sad Crying or Very sad
Ama çok üzücü beeeee.... Crying or Very sad Crying or Very sad
hacı ne yaptın sen ya vallahi kızdan yeni ayrıldım bunu da görünce dayanamadım püffff Crying or Very sad
Gecmis olsun üzüldüm ..... Kızlar Problem Ya Eyer Baglanırsan Birdaha BIRAKAMIYORSUN .... pfffffffff
R
R3oN k4d3n4
⭐ 19y
offfffffff bittim ya ağlıyasım geldi
O
ottomansss
⭐ 19y
helal delikanlı adammış extraokk
Fake ama güzel. Ben olsam kızı önüme alırdım siper olarak. Mr. Green Ya da fren bozuldu sonuçta benzin bitene kadar tüm ist'yi gezerdim. Mr. Green
allah cezanı vermesin ağlattın bizi Sad
R
R3oN k4d3n4
⭐ 19y
fren bozuldu durana kadar bişi yapmıcen:D
küllien yalan kanımca Mr. Green neden dersenız motorda hızlı gıderken kafanızda kask varken hafıf bı sallamayı deneyınız anlarsınız kı bunlar gıderken kask degısıyo
cok dramatık ya tarzım deıl ondan camur atıyom ehuhe
cok dramatık ya tarzım deıl ondan camur atıyom ehuhe
deniz bi senin motorla deneme surusu yapsana arkana da bi kız bul dicem o sorun işte:DD
muhahaha msnde bıle bı cam acıyom hemen kız oflıne muhahahaha cok tıpsızım ya
bır motor surucusu olarak su vıdeoyu ızleyın ve araba sürücülerinin ne kadar öküz ınsan hayatına saygısı olmayan ınsanlar oldugunu görun lutfen sız barı motorlara arabalara dıkkat ettıgınızden daha cok dıkat edın cunku motorda ölum rıskı daha yuksek
http://www.youtube.com/watch?v=5XZ_QOV83sM&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=5XZ_QOV83sM&mode=related&search=
S
shevchenko7
⭐ 19y
Bu Sarkının Adını Bilen Varsa yazabilirmi Ya Mr. Green hikayden cok sarkı hosuma gitti
Fake ama güzel. Ben olsam kızı önüme alırdım siper olarak. Mr. Green Ya da fren bozuldu sonuçta benzin bitene kadar tüm ist'yi gezerdim. Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Aynen Ya o Sarkının Adını bilen varsa yazsın indirecem bende benimde çok hosuma gitti
Zardock seninkinde motorlu çok hatalı kanımca. Kendi ters geliyo nerdeyse duran gariban arabaya çarpıyor yaw. Sad
yok hacım o araba motorun geldıgını göre göre burnunu sokuyo dıger serıde o serıtten motor yerıne bı tır gelse sokarmı sence serefsız Evil or Very Mad kızdım bak yıne :=)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap