R Romeo OP ⭐ 17y 15 yil once #1 Üst yola cektim reverseyi ararken zerk basınca bulunca zerksiz kaldık yanımdaki wiz sanırım 101Lv. idi zerkide bastı ama şans mı artık ne bana yazdı..Hakikaten benim icin de büyük süpriz oldu bu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
N NightStalker ⭐ 19y 15 yil once #2 tebrikler bro lwlindeki zerkli wizz in elinden aldıysan valla bravo 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N nefret017 ⭐ 18y 15 yil once #3 Wayy kanka oyunda da tebrik etmiştim ama olsun__JK__ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ALpique ⭐ 17y 15 yil once #4 tebrikler bro lwlindeki zerkli wizz in elinden aldıysan valla bravo 🍺yanlıs anlasılmasın ama o zerk basıcak sen basmıcan.. bütün damagelerinin ignore olması lazım 2 nzde %100 bulduysanızsen daha önce bulduysan alırsın belli önce blmusun 😜 tebrkler devamını beklerız 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ ⭐ 17y 15 yil once #5 tebrikler bro lwlindeki zerkli wizz in elinden aldıysan valla bravo 🍺Moblar seni durmadan donduruyor zerksiz kesmen cok zor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil