Icerige atla
Extraloob

Pubg 46 TL'ye düştü!

· 13 Replies · 6.1K views
13 Replies
RanstaMonsta
Oyunu izlemesi çok keyifli fakat hiç oynama fırsatı bulamadım alsam becerebilir miyim veya oynar mıyım bilmiyorum var mı oynayan? İyi CS:GO oynuyordum makara:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Oyunu izlemesi çok keyifli fakat hiç oynama fırsatı bulamadım alsam becerebilir miyim veya oynar mıyım bilmiyorum var mı oynayan? İyi CS:GO oynuyordum makara:

Ben de daha yeni aldım denerim artık yarına. Mobilde oynadım da , vurma becerisinin yanına biraz şans ve sabır gerekiyor.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Ben de daha yeni aldım denerim artık yarına. Mobilde oynadım da , vurma becerisinin yanına biraz şans ve sabır gerekiyor.

Mobilde aim yardımı var en azından,bilgisayarda oynadığında ne kadar zor olduğunu anlayacaksın 😄 Oyunda çok fazla bug var,adamlar bunu çözmek yerine habire skin çıkarmaya devam ediyor.Güncellemeler de gelen değişiklikler sürekli oyunun oynayışını değiştiriyor,silah hasarları,spreyleri vs.
Melon
Melon ⭐ 15y
@Rewind oyunun genelde videolarını izliyorum buglu olması daha güzel ve eğlenceli oluyor ya, tabi oynayan biri için kanser edebilir 😁

edt: Satın almıştım daha önceden pc kaldırmayınca iade etmiştim 😢
Flexi
Flexi ⭐ 14y
ben bir türlü kasayı toplayamadığım sen nediyorsun melon beeey heeeyt
Melon
Melon ⭐ 15y
@ArtFlex nedir bu çektiğin anakarttan 😄
Flexi
Flexi ⭐ 14y
@ArtFlex nedir bu çektiğin anakarttan :D

Mesele anakart değil miş işte bilgisaycının elinde amd işlemci yok amd işlemciler de kolay kolay hata vermez oda gelen anakarta laf taktı ordan muhabbet başladı işte şimdi sorun işlemci, bakalım işlemciyi de göndercem ne olacak.
Melon
Melon ⭐ 15y
@ArtFlex hadi hayırlısı, umarım bu son olur da her şey sorunsuz çalışır baya uğraştın çünkü 😄
vsroeditor.com
Ne yani, bunu sadece steam'den mi satın alabiliyoruz?
Ben ZULA gibi indiriyoruz diye biliyodum. 💀
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
Ne yani, bunu sadece steam'den mi satın alabiliyoruz?
Ben ZULA gibi indiriyoruz diye biliyodum. 💀

:olucem::olucem::olucem:
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
vsroeditor.com
:olucem::olucem::olucem:

oooooo DAYI GÜNAYDIN 😄
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
oooooo DAYI GÜNAYDIN :D

iyi geceler ^^ makara:
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: