Icerige atla
Extraloob

pt dekilere basamıyorum

· 18 Yanıt · 3.1K görüntüleme
A
alişş OP ⭐ 19y
KARDEŞ BARD DA 7. BÖLÜMDEKİ SKİLLER VARYA.. hepsi 8 kişilik olanlar.ben oyundapt dekilere basamıyorum.
18 Yanıt
A
Aleral ⭐ 18y
partynde bulunan 8 kişiye verebilirsin diye biliyorm
T
TripMaster ⭐ 19y
skillin adını verirsen yardımcı olabilirim..Büyük ihtimal dancing of magic yada onun yanındaki skilldir..Partyde başka bir bardın olması lazım ve onun guard tambour/mana tambour dan birini yapması lazım
A
asi ⭐ 19y
8 KİŞİLİK BUFF I PARTINDEKI HERKESE BASARSIN SOYLE
SEN TIKLICAN SKILL E O BASICAK HERKESE

?!!!!!!
T
TurkLider ⭐ 18y
Skişll isim Verirsen yardım cı oluruz...
D
diablo000 ⭐ 19y
zuhhahaa koptum ya bare başlığı değiştir one öle:D
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
hehehe konu kayıyor başka yerlere dogru 😄
M
Meathead ⭐ 19y
Başkalarına bas... 😄
E
basma zaten millete neden basıon xD
S
SeRiKLee ⭐ 18y
Ben çok iyi basarım lolz 😊
N
partyde oldugundan emın ol sonra partydekı arkadaslarının sana uzaklıgını kontrol et 👍
Windy
Windy ⭐ 19y
biraz geç olmamışmı ?

Gönderilme zamanı: 20 Nis 2008 07:57
N
biraz geç olmamışmı ?

bnm ıcn soyledıysen europe bolumnu yenı gezıyorum sayılır topıcte bnm ekranımda up oldugu ve konuda bılgılı oldugum ıcın cevap verme ıhtıyacı duydum...post kasmak ıcın ne cevaplar veren kullanıcılar varken haklı olduugm bısey de hemde deneme mod olarak benı takıp etmen gereksız bence..
N
ayrıca sunu da eklıyım soruyu soran kısıyı cıddıye alıp duzgunce cevap veren bırısı cıkmamıs bıle bu kdr zamn gecmesıne ragmen...
Windy
Windy ⭐ 19y
biraz geç olmamışmı ?

bnm ıcn soyledıysen europe bolumnu yenı gezıyorum sayılır topıcte bnm ekranımda up oldugu ve konuda bılgılı oldugum ıcın cevap verme ıhtıyacı duydum...post kasmak ıcın ne cevaplar veren kullanıcılar varken haklı olduugm bısey de hemde deneme mod olarak benı takıp etmen gereksız bence..

beni tamamen yanlış anladın arkadaşım. Sana karşı bir kötülük olsun diye yazmamıştım.Zaten bölümde genelde eski konular var yorumunu yap tabiki ancak biraz geç olmamışmı demiştim.Post kasıyorsun diye bir cümlede kullanmadım 😜 ben sadece söylemiştim. Yoksa,bilgi vermeye devam 🍺
N
biraz geç olmamışmı ?

beni tamamen yanlış anladın arkadaşım. Sana karşı bir kötülük olsun diye yazmamıştım.Zaten bölümde genelde eski konular var yorumunu yap tabiki ancak biraz geç olmamışmı demiştim.Post kasıyorsun diye bir cümlede kullanmadım 😜 ben sadece söylemiştim. Yoksa,bilgi vermeye devam 🍺

peki o zamn ozur dılerm ben yanlıs anlamısım..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: