Icerige atla
Extraloob

PSD Formatında Gta Site Şablonu

· 14 Yanıt · 2.6K görüntüleme
14 Yanıt
J
yeri burası değilki ?
taşıyorum
I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y
neresi ki yeri?
J

neresi ki yeri?

2 char açamadaydı buraya aldım Mr. Green
teşekkürler bu arada..
I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y
üstümde bi aptllık var bugün. bi de 2 char açmaya açtım bi tane böle konu. onu da taşırsan sevirinim
J

üstümde bi aptllık var bugün. bi de 2 char açmaya açtım bi tane böle konu. onu da taşırsan sevirinim

onu kilitliyorum
I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y
bunu da mı 2 char açmaya açmışım Very Happy . haberim yok valla.. orası hep açık .malum bot bekliyoz .ondan olmuştur heralde Rolling Eyes
I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y

onu kilitliyorum

niye kitliyon ki? Very Happy .Farklı şablon en azından.. herneyse işine karişmim. keyfine bak
J

onu kilitliyorum

niye kitliyon ki? Very Happy .Farklı şablon en azından.. herneyse işine karişmim. keyfine bak

ayy bendede salaklık var Very Happy kilitlicxem demişim taşıcam derken Twisted Evil
I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y
ne demiş hakkı bulut, kul hatasız olmaz bu da böyledir. belki de suç bnde günah bendedir extrabeer
C
Clawless ⭐ 19y
lanet olsn ki photoshop ta yaptığım tasarımları html ye çeviremiyorum T_T özürlüyüm bn böhü
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ugh topicte ki cümleler gülmekten şoke etti beni Shocked Twisted Evil Mr. Green

böyle çalışma yapmak istiyorsanız sitemizin anasayfası için de çalışmalar bekleriz mucX
I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y

ugh topicte ki cümleler gülmekten şoke etti beni Shocked Twisted Evil Mr. Green

böyle çalışma yapmak istiyorsanız sitemizin anasayfası için de çalışmalar bekleriz mucX

açıkça söyleyeyim ki sitenin ana sayfasını bayadır görmüyorum Very Happy .google dan giriyorum direk foruma.. Rolling Eyes
L
Leader ⭐ 19y
Gta Site Sablonu Boylemiydi 😱

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: