Kendi yapımımdır...İşinize yarar diye düşündüm..
Önizleme;
- Resim Silinmiş.
İndir;
http://s1.dosya.cc/siteTR_1.rar.html
PSD Formatında Gta Site Şablonu
· 14 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
yeri burası değilki ?
taşıyorum
taşıyorum
neresi ki yeri?
J
Jason Walker
⭐ 19y
neresi ki yeri?
2 char açamadaydı buraya aldım Mr. Green
teşekkürler bu arada..
üstümde bi aptllık var bugün. bi de 2 char açmaya açtım bi tane böle konu. onu da taşırsan sevirinim
J
Jason Walker
⭐ 19y
üstümde bi aptllık var bugün. bi de 2 char açmaya açtım bi tane böle konu. onu da taşırsan sevirinim
onu kilitliyorum
bunu da mı 2 char açmaya açmışım Very Happy . haberim yok valla.. orası hep açık .malum bot bekliyoz .ondan olmuştur heralde Rolling Eyes
onu kilitliyorum
niye kitliyon ki? Very Happy .Farklı şablon en azından.. herneyse işine karişmim. keyfine bak
J
Jason Walker
⭐ 19y
onu kilitliyorum
niye kitliyon ki? Very Happy .Farklı şablon en azından.. herneyse işine karişmim. keyfine bak
ayy bendede salaklık var Very Happy kilitlicxem demişim taşıcam derken Twisted Evil
ne demiş hakkı bulut, kul hatasız olmaz bu da böyledir. belki de suç bnde günah bendedir extrabeer
lanet olsn ki photoshop ta yaptığım tasarımları html ye çeviremiyorum T_T özürlüyüm bn böhü
ugh topicte ki cümleler gülmekten şoke etti beni Shocked Twisted Evil Mr. Green
böyle çalışma yapmak istiyorsanız sitemizin anasayfası için de çalışmalar bekleriz mucX
böyle çalışma yapmak istiyorsanız sitemizin anasayfası için de çalışmalar bekleriz mucX
ugh topicte ki cümleler gülmekten şoke etti beni Shocked Twisted Evil Mr. Green
açıkça söyleyeyim ki sitenin ana sayfasını bayadır görmüyorum Very Happy .google dan giriyorum direk foruma.. Rolling Eyes
Gta Site Sablonu Boylemiydi 😱
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap