Spiderman'in yeni oyunu geliyor, son oyununda ki Miles Morales olarak oyun devam ediyor 😊
Exclusive olarak PS5'e Project Athia geliyor, Square Enix'in oyunu
Little Big Planet'te ki arkadaş geliyor 😊
Returnal diye PS5 exclusive bir oyun geliyor;
Yeni ratcher& clank oyunu;
Kena diye bir oyun geliyor indie yapımcıdan PS5 exclusive yine ve muhteşem gözüküyor, bana biraz zeldamsı bir hava verdi.
Godfall, yine PS5 exclusive ve güzel duruyor;
Residen Evil 8 ;
Demon's Souls;
Gran Turismo 7
GTA 5 ve GTA Online;
Diğerleri;
PS5'e gelecek oyunların trailerları
· 6 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
PS5 iki sürüm olarak geliyor. Normal sürüm yani solda ki ve Dijtal sürüm yani sağda ki. Farkını resimden de görebiliyorsunuz, sağda ki sürümde blu-ray player yok, oyunları sadece PSN'den indirip cihaza yükleyebileceksiniz. Tam anlamıyla yeni nesil bir konsol olmuş. Yavaş yavaş PC kasalarını da andırmaya başlıyorlar büyüklük bakımından.

Bunların yanı sıra, her zaman ki olduğu gibi büyük ihtimal pek bir işe yaramayacak bir kamera aksesuarı var ve media player olarak kullanabilmeniz içinde birde kumanda aksesuarı yapmışlar.

Bunların yanı sıra, her zaman ki olduğu gibi büyük ihtimal pek bir işe yaramayacak bir kamera aksesuarı var ve media player olarak kullanabilmeniz içinde birde kumanda aksesuarı yapmışlar.
Türkiye fiyatının 12 bin lira olacağı tahmin ediliyor haliyle zengin arkadaşlara hayırlı olsun 🤣
RanstaMonsta
⭐ 10y
Bu konuyu okuduktan sonra buraya gidiyoruz arkadaşlar: Ps3 4.82 Süper slim ve diğerleri Jailbreak , Oyun Yükleme ve Online Oynama [Resimli Anlatım]

Türkiye fiyatının 12 bin lira olacağı tahmin ediliyor haliyle zengin arkadaşlara hayırlı olsun 🤣
Abd de 500$💀

Bu konuyu okuduktan sonra buraya gidiyoruz arkadaşlar: Ps3 4.82 Süper slim ve diğerleri Jailbreak , Oyun Yükleme ve Online Oynama [Resimli Anlatım]
PS3 bile pahalı ki artık. Tam 15 yıl öncesinin teknolojisi. Ortada PS4 yokken, oyunlu 2 kollu PS3'ümü 500 TL'den satmıştım.
Şimdi üstüne PS4 çıktı, PS5 bir kaç ay sonra çıkacak ona rağmen PS3'ün ikinci el fiyatı 1200 TL civarında. 3-4 sene önce sıfır PS4'ü 900 TL'den alıyorduk. Vaziyet ilginç.
Abd de 500$💀
Büyük ihtimal insanlar bulgaristan'a falan gidip 1 gün kalıp PS5 alıp geri dönecekler çünkü 12 bin lira nere 500 dolar nere. Benim kdv + gelir vergisi indirimim var ama ne yaparsan yap Amerikalıların aldığı fiyata bile alamıyorum.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap