1incisi
- Resim Silinmiş.
2cisi
- Resim Silinmiş.
3cüsü
- Resim Silinmiş.
4üsü
- Resim Silinmiş.
ilkini kafama göre yapmıştım 2.cisini forumdaki bilgiler ile başardım.Daha da devam edeceğim.
ps user olmak için yaptığım 4 imza ve yapmaya devam edeceğim
· 17 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Yazılar olmamış zaten gerisini de senin yaptığını sanmıyorum.Çünkü öyle imza yapan biri öyle yazı yazmaz.
Yazılar olmamış zaten gerisini de senin yaptığını sanmıyorum.Çünkü öyle imza yapan biri öyle yazı yazmaz.
+1
bence de paintten yazı yazmışsın üzerine
yeni başladım fontlarıda düzgün yapabilsem tam olcak
ilk resim
- Resim Silinmiş.
ikinci benim yaptıgım
- Resim Silinmiş.
ilk resim
- Resim Silinmiş.
ikinci benim yaptıgım
- Resim Silinmiş.
Boyutunu küçültüp yazı yazarak imza yaptığın sürece tam olmaz istersen dünyanın en güzel fontunu bul o imzadaki efektler yazıda belli olmadıktan sonra bir işe yaramaz.
Ben fotoları gerisini sen yapmamışındır dediğin için koydum haklısın güzel değil ama ilk napalım elimizden ilk bu kadar geliyo ileride inşallah daha iyilerini yapacam 😄
bence de paintten yazı yazmışsın üzerine
evt doru ama paint.net le yaptım 😄
Ben fotoları gerisini sen yapmamışındır dediğin için koydum haklısın güzel değil ama ilk napalım elimizden ilk bu kadar geliyo ileride inşallah daha iyilerini yapacam :D
Sen mi yapmışsın şimdi bunu benim anlatmaya çalıştığım boyutunu küçültünce imza yapmış olmuyorsun. 👍
Haklısın saol
Haklısın saol
Sen bu kadar anlayışlı olduğun için sağol.Bazı insanımsı varlıklar gibi sana birşeyler anlatmaya çalışsan insanlar karşısında ortamı gerip küfür edip edip sonra çekip gitmedin. 🍺
Haklısın saol
Sen bu kadar anlayışlı olduğun için sağol.Bazı insanımsı varlıklar gibi sana birşeyler anlatmaya çalışsan insanlar karşısında ortamı gerip küfür edip edip sonra çekip gitmedin. 🍺
Kesinlikle dogru Çok karşılaştık öyle tiplerle. Neyseki sen öyle degilsin 😉
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Photoshop çalışmalarınıza taşınıyor.
- Resim Silinmiş.
biras daha iyi oldu bu diğerinden 😄
biras daha iyi oldu bu diğerinden 😄
- Resim Silinmiş.
Yazılarda çalışmanı öneririm, elit ol çok efekt bilmesen bile bu efektlerle nasıl göze hoş görünen birşey yapabilirim diye düşün başkaları gibi olmak zorunda değilsin kendi tarzını yarat. Ve photoshop u daha fazla karıştır ama biryerlerden lütfen photoshop kılavuzu vb. salakça şeyler indirme, kendin karıştırıarak öğren.
evet bende artık kurcuklamaya başladım ps yi inşallah daha yeni şeyler bulacam 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap