Icerige atla
Extraloob

ps user olmak için yaptığım 4 imza ve yapmaya devam edeceğim

· 17 Yanıt · 3.3K görüntüleme
G
guner123 OP ⭐ 19y
1incisi
- Resim Silinmiş.
2cisi
- Resim Silinmiş.
3cüsü
- Resim Silinmiş.
4üsü
- Resim Silinmiş.
ilkini kafama göre yapmıştım 2.cisini forumdaki bilgiler ile başardım.Daha da devam edeceğim.
17 Yanıt
Q
Quensis ⭐ 19y
Yazılar olmamış zaten gerisini de senin yaptığını sanmıyorum.Çünkü öyle imza yapan biri öyle yazı yazmaz.
L
Leet1 ⭐ 19y
Yazılar olmamış zaten gerisini de senin yaptığını sanmıyorum.Çünkü öyle imza yapan biri öyle yazı yazmaz.

+1
O
os1 ⭐ 19y
bence de paintten yazı yazmışsın üzerine
G
guner123 OP ⭐ 19y
yeni başladım fontlarıda düzgün yapabilsem tam olcak
ilk resim
- Resim Silinmiş.
ikinci benim yaptıgım
- Resim Silinmiş.
Q
Quensis ⭐ 19y
Boyutunu küçültüp yazı yazarak imza yaptığın sürece tam olmaz istersen dünyanın en güzel fontunu bul o imzadaki efektler yazıda belli olmadıktan sonra bir işe yaramaz.
G
guner123 OP ⭐ 19y
Ben fotoları gerisini sen yapmamışındır dediğin için koydum haklısın güzel değil ama ilk napalım elimizden ilk bu kadar geliyo ileride inşallah daha iyilerini yapacam 😄
G
guner123 OP ⭐ 19y
bence de paintten yazı yazmışsın üzerine

evt doru ama paint.net le yaptım 😄
Q
Quensis ⭐ 19y
Ben fotoları gerisini sen yapmamışındır dediğin için koydum haklısın güzel değil ama ilk napalım elimizden ilk bu kadar geliyo ileride inşallah daha iyilerini yapacam :D

Sen mi yapmışsın şimdi bunu benim anlatmaya çalıştığım boyutunu küçültünce imza yapmış olmuyorsun. 👍
G
guner123 OP ⭐ 19y
Haklısın saol
Q
Quensis ⭐ 19y
Haklısın saol

Sen bu kadar anlayışlı olduğun için sağol.Bazı insanımsı varlıklar gibi sana birşeyler anlatmaya çalışsan insanlar karşısında ortamı gerip küfür edip edip sonra çekip gitmedin. 🍺
L
Leet1 ⭐ 19y
Haklısın saol

Sen bu kadar anlayışlı olduğun için sağol.Bazı insanımsı varlıklar gibi sana birşeyler anlatmaya çalışsan insanlar karşısında ortamı gerip küfür edip edip sonra çekip gitmedin. 🍺

Kesinlikle dogru Çok karşılaştık öyle tiplerle. Neyseki sen öyle degilsin 😉
B
Photoshop çalışmalarınıza taşınıyor.
G
guner123 OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
biras daha iyi oldu bu diğerinden 😄
G
guner123 OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
C
Clawless ⭐ 19y
Yazılarda çalışmanı öneririm, elit ol çok efekt bilmesen bile bu efektlerle nasıl göze hoş görünen birşey yapabilirim diye düşün başkaları gibi olmak zorunda değilsin kendi tarzını yarat. Ve photoshop u daha fazla karıştır ama biryerlerden lütfen photoshop kılavuzu vb. salakça şeyler indirme, kendin karıştırıarak öğren.
G
guner123 OP ⭐ 19y
evet bende artık kurcuklamaya başladım ps yi inşallah daha yeni şeyler bulacam 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: