Icerige atla
Extraloob

||| Extraloob PS User Ödüllü İmza Yarışması[!AÇIKLANDI!]

· 212 Yanıt · 25K görüntüleme
C
Caprice OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Extraloob Ps User Ödüllü İmza YARIŞMASI...
Evet Yarışma şuan itibari ile sona ermiştir..Tabiki herkez kazananı merak ediyor..Öncelikle şeçmekte ve bu yarışmayı düzenlememe izin veren extraloob'a teşekkür ediyorum..

Gelelim yarışmayı kazanan kişiye..
Yarışmayı Forumda ve avatar ve imza bölümünde olsun imzalarıyla dikkatimi çeken ve Jurilerimizcede karar alınan,
XRay Bundan sonra forumumuzda PS USER Olarak görev yapıcaktır..Tebrik ediyorum..

Bunlarda yaptığı imzalar..

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Tabiki önlem amacı ile forumda kendi yapmadı tartışması olmaması için Kendi adıma sasukeli bir imza ve avatar istedim buyrun bunlarda onlar..

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Başarılarının devamını diliyorum XRay Fahri başkanımız:Extraloob'a saygılarımı sunuyorum..
Yeteri kadar ilgilenen Pennywise ve JasonWalker'e teşekkürler.. extrabeer

SAYGILARIMIZLA..

D.Moderatör _Alone_ Cool Cool
212 Yanıt
C
Caprice OP ⭐ 19y

ps user bölümüne aç mesajı bir glob.a söyle global mesaj yapsın

Global Olmasını Rica Ediyorum.. Wink
O
OreNeN ⭐ 19y
Katılmam gerekiyor buna mutlaka ama önce ps i öğrenmeliyim... Laughing Twisted Evil Mr. Green
C
Caprice OP ⭐ 19y
Nisan 30'a kadar zamanınız var karar sizin Wink
O
OreNeN ⭐ 19y
ooooooooo daha çoook varmış ben o zamana kadar mod. bile olabilirm Mr. Green Mr. Green Twisted Evil Cool

allah nasib kısmet iderse iiiinnnnşşşşaaalllllaaaahhhh
J
ben jüri olmak istiyorum ..
F
ffearless ⭐ 19y
iyimiş Very Happy

nisana kadar yaparım bişeyler Cool
O
os1 ⭐ 19y
bu yarışma sonunda ps user olucam inş. yeni imzalar geliyor
M
murteza ⭐ 19y
ya bırı bana yazı karakterı atabılırmı format attım karakterler arada kaynamıs galıba...
------------------------------------------------------------------------------------
ödül global olsun bence de pls Very Happy
O
os1 ⭐ 19y
ya bırı bana yazı karakterı atabılırmı format attım karakterler arada kaynamıs galıba...
------------------------------------------------------------------------------------
ödül global olsun bence de pls Very Happy[/quote
www.dafont.com a gir burda yazı karakterleri var extraokk
S
st3llo ⭐ 19y
ben rütbemden memnunum popcorn tabii varsa Very Happy
C
Caprice OP ⭐ 19y

ben jüri olmak istiyorum ..

Ekledim hacım kahvekeyfi
M
Az çok anlarım Ps den... İmzamdaki resim benim eserim mesela 😊 Yapacaz bişiler artık...
C
Caprice OP ⭐ 19y
Evet yavaş yavaş imzaları görelim bakalim.. Wink
P
Pennywise ⭐ 19y
yarışmaya bizde katılabiliyomuyuz?kazanırsam multi global moderatörlük isterim ama Very Happy
C
Caprice OP ⭐ 19y

yarışmaya bizde katılabiliyomuyuz?kazanırsam multi global moderatörlük isterim ama Very Happy

Ehehe gerekli herşey yazıyor topicin başında old school birde member katılabiliyor.. Mr. Green
P
Pennywise ⭐ 19y

Ehehe gerekli herşey yazıyor topicin başında old school birde member katılabiliyor.. Mr. Green

olsun ben yinede soruyum dedim Very Happy
M
Matzeline ⭐ 19y

santam santam santam santam santam santam santam

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Onaylanmıştır!

Sağol ama ikinci imza küçük oldu editledim yenisini koydum.İstersen onu onayla:)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: