Icerige atla
Extraloob

Provincial Kılled Uruchi From Tarim Basin !!!

· 8 Yanıt · 940 görüntüleme
A
angela OP ⭐ 19y
Global DikkaT 🤘 😁

- Resim Silinmiş.
8 Yanıt
L
Leet1 ⭐ 19y
84 Lv Bowmansın Uri Kesiyorsun Ve SS leri yayınlıyorsun+ olarak Uruchiyi ben kestim dercesine Global atıyorsun.
Sen bu karakteri satınmı aldın 84 lv Kadar kasmış olan adamın bunları yapmaması lazım
A
angela OP ⭐ 19y
adam akıllı tebrik etmek var iken neden böle konuyu diğer yönlere çekiosun
biraz akıllı ol ve oyununa bak !!!
N
84 Lv Bowmansın Uri Kesiyorsun Ve SS leri yayınlıyorsun+ olarak Uruchiyi ben kestim dercesine Global atıyorsun.
Sen bu karakteri satınmı aldın 84 lv Kadar kasmış olan adamın bunları yapmaması lazım

+1 😁
L
Leet1 ⭐ 19y

Seni banlamıyorum+ Uyarmıyorum. Böyle devam Et tüm Herkes görsün Rezilligini.Sizin Gibiler yüzünden Türk'ler Sevilmiyor.Sen PvP de 20 lv adamların Vs sini bölüp onlarıda kesiyorsundur KESİN.. Dogru yoldasın devam et.
A
angela OP ⭐ 19y

Seni banlamıyorum+ Uyarmıyorum. Böyle devam Et tüm Herkes görsün Rezilligini.Sizin Gibiler yüzünden Türk'ler Sevilmiyor.Sen PvP de 20 lv adamların Vs sini bölüp onlarıda kesiyorsundur KESİN.. Dogru yoldasın devam et.

dostum ister TG keserim isterse Lord seni hiçbirşey ilgilendirmez.
Uniqler zevk içindir benim zevklerime karışamazsın !!!!
Sen git adam akıllı modlugunu yapppp 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
L
Leet1 ⭐ 19y

dostum ister TG keserim isterse Lord seni hiçbirşey ilgilendirmez.
Uniqler zevk içindir benim zevklerime karışamazsın !!!!
Sen git adam akıllı modlugunu yapppp 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ;)

Zorluyorsun Ama yapmıcam.Görsün herkes..Yorumunu yapsınlar sana.Eminimki o gelcek Yorumlar Sana yeter 😉
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Cihancım hiç ugrasma kilitliyorum çünki baska biri gelipte rezilligini görüp küfür falan etmesin.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: