Icerige atla
Extraloob

PROGRAMSIZ pcnizde trojan olup olmadığını öğrenin

· 20 Yanıt · 3.5K görüntüleme
0
0live OP ⭐ 19y
Ctrl + Alt + Shift +F8 tuşlarına aynı anda 1 kaç kez basarak trojen olup olmadıgını ögrenebilirsiniz.

Eger Ekranınıza bir Password Satırı gelirse bilinki Pc nizde Trojen vardır ve bu şifreyi sadece size trojenı gönderen kişi biliyordur. eger o parolayı bulursanız Format atmadan Trojenden kurtulabilirsiniz.

......
20 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Deniyorum 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
hehehe yoq trojan mrojan 😄
0
0live OP ⭐ 19y
ok...
T
TitusPullo ⭐ 19y
taşındı->
A
alper15 ⭐ 19y
eminmisin kardeş
S
Sp00Ky ⭐ 19y
Dostum bu Yönemi nerden bulduysan Kim söylediyse kandırmış 😄 5 bin kişi denesin birşey Çıkmaz ancak sn o kısa yolu bir şeye atamassan 😄

Bnce Yanlış Bilgi Kilit
L
loca4545 ⭐ 18y
bu deepfreeze programında şifreyi açma kısayolu ya:D:D nerden çıktı bu xD
S
Seppuku ⭐ 18y
bende trojan programı va r trojanı actım kendi pc de ama yine bişi olmadı o kadar virüs var ki pc de ama genede cıkmıyor 😄
L
LilBoosie ⭐ 18y
nu keylogger da olur :S
P
Prestij ⭐ 18y
Bu konuda sizlere CCleaner i önerebilirim. Koruma programlarınızın algılayamadığı zararlı yazılımları bu program sayesinde engelleyebilirsiniz. Ayrıca sisteminizdeki tüm gereksiz artık dosyaları silebilir, sistemi kullanırken geride bıraktığınız izlerinizi silebilir, kayıt defteri (regedit) teki hataları düzeltebilir, program ekle/kaldır dan silemediğiniz kayıtları silebilirsiniz. En can alıcı özelliğide vahsettiğim gibi başlangıçta çalışan zararlı yazılımların çalışmasını engelleyebilmeniz. İnanın virüs programından daha çok işime yarıyor, her PC de olması gereken kaliteli ve ücretsiz programlardan.
Link : http://www.inndir.com/CCleaner-23516p.html
L
LegendLess ⭐ 18y
Arkdaslar yanlıs bilgi ile Sitemizde yer alan bu konularda tecrübesiz arkdasları yönlendirmeyin.
O Dediğin sadece Golden Keyloger gibi Pc kurulumLu keylogerler içindir. Ve onu Zaten görmen Kolaydır.

Trojenlerin genel olarak ele aldıgımızda Hiç biri Bir Kısa Yol tusu ile ekrana çıkmaz Direk olarak Host & Maile Gönderir verileri.
O
ozan160 ⭐ 19y
ya attigi trojanda sifre yoksa ?
I
Intimate ⭐ 17y
hehehe yoq trojan mrojan :D

ewt bendede 🤘
F
Fahmlugat ⭐ 18y

😁
J
jaferix ⭐ 18y
ÇOK SAOL ^^
J
Jaysean ⭐ 18y
Artık Kilitleseniz Konuyu?
G
trojenlerin hiç bir kısa yolu yoktur demiş arkadaşım katılıyorum ama bu verdiğin kısayol keylogger gibi programları göstermede yardımcı olur kısa yol olarak 😉
N
Nescafe ⭐ 17y

👍 aynen
W
😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: