Icerige atla
Extraloob

Program Nasıl Editlenir?

· 12 Yanıt · 4.5K görüntüleme
F
fdgdfgdfgdf OP ⭐ 19y
Arkadaşlar yazılılar bitince program yapma ve editlemeye merak sardım şimdi
ben bulduğum ingilizce bir programı nasıl Türkçeye çeviririm bilen varmı?

Sağolun
12 Yanıt
H
program türkçeleştirmek basit bir olay değilir. her programın farklı bir editlenme şekli vardır. bazı programlar yazıları dierk kodlara gömülü olarak alırken, bazı programlarda referans kodlar vardır ve yazıları bir txt den alırlar. ama yeni başladığına göre sana basit programları editleyebileceğin resource hacker programını tavisye ederim.
F
fdgdfgdfgdf OP ⭐ 19y
nasıl kullanılır bu pro anlatırmısın?
S
SoN_eMiR ⭐ 19y
gerçekten hayaletkurt benimde böyle bir kaynağa ihtiyacım var bizler ile paylaşırsan seviniriz...
H
arkadaşlar program editleme hakkında bilgi istiyorsanız bana msn den ulaşabilirsiniz. gerekli toollarda var elimde. biraz yardımcıda olurum. ama beni sıkmamak kaydıyla 😊 tool yollarım anlatırım vs. sorun değil. program türkçeleştirmeye dikkat edelim. daha sonra cracking e merak sarıyo insan 😊 aman kafayı yemeyin onlarla uğraşırken. ben biraz becerdim. kendi adıma crack yaptığım programlarda var. en basiti winrar dır mesela. buda resmi. buyrun bakalım 😊 ha birde bir ara bu isrobotu kırmıştım. ama ban olayından tırstığım için kendim bile kullanmamıştım 😄

- Resim Silinmiş.

mailto:[email protected]
H
http://www.heaventools.com/download/pexsetup.exe

bu adresten indircegin program daha basarılıdır extra destegide var

inş temizdir.

XLaw hocam heaventools dan alacağın programlara güvenebilirsin. temizdir. fakat bazı programlar hacking tools a girdiği için antivirüsler virüslü algılayabiliyor. bilgin olsun.
S
SoN_eMiR ⭐ 19y
Bendende Sana Bir Örnek ResHack ile Editliyebilirsin
H
HosenberG ⭐ 19y
bunu en iyi jasonwalker yanıtlar 😄
M
Macro ⭐ 19y
bazı programların dll lerinde ortada oluyo herşey direk mesela msn messenger 😄 macrocheck özel msn editim bile var 😆

tabiki visual studio ile editliyeceksiniz dediğimi
N
nuk3r ⭐ 19y
bunu en iyi jasonwalker yanıtlar :D

puahahah 😁 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: