Icerige atla
Extraloob

!!! Program Crack Linki Vermek Yasaktır !!!

· 14 Yanıt · 6.4K görüntüleme Sabitlenen
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
:idea: :idea: !!! Film ve Mp3 Linki Vermek Yasaktır !!! :idea: :idea:

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri kanununa dayanarak http://www.extraloob.com forumunda mu-yap adlı kuruluşun mp3,film içerikli siteleri kapatması nedeniyle mp3 ve film paylaşımı yasaktır..
Bu güne kadar yapılan ve bugünden sonra yapılacak olan mp3 paylaşım linkleri editlenecektir! Yasağa uymayanlar tarafımızdan uyarılacaktır.Uyarılarımızı dikkate almayanlara ceza-i müeyyide uygulanacaktır.

Saygılarımla,

exl2014-logo1.png
Dosyalar (1)
14 Yanıt
T
T4LHA_ ⭐ 18y
Tamam Ozmn Anladım Benim Bitane ole knm var dün açmıştım bu yazıyı yeni yazdını için silmedim o konuyu hmn editleyim
A
Agilla ⭐ 18y
Okan Abi Niye YAsak Oldunu Hala Çakamadım Biz nerden Bulucaz Mp3 Gidipte orjinal Cdsini Almam Wala ama bir bakımada iyi olmuş
T
TitusPullo ⭐ 19y
Okan Abi Niye YAsak Oldunu Hala Çakamadım Biz nerden Bulucaz Mp3 Gidipte orjinal Cdsini Almam Wala ama bir bakımada iyi olmuş

"Okan Abi Niye YAsak Oldunu Hala Çakamadım" Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında yasak. Sorgulamak bize düşmez.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bizde link vermek yasak lakin emule isimli prgramı kurarsınız istediğinizi indirirsiniz.
X
XER0 ⭐ 19y
Tüh kötü oldu bu 🙄
S
Statuss ⭐ 18y
ewet bazı programlar var film ve mp 3 indirmek için bende başka bir program kullanıyorum
L
Leader ⭐ 19y
Hak Yememek Lazım ...
I
IrGat ⭐ 19y
burda kurallar uygulamak için mevcüttür arkadaşlar...
J
Jaysean ⭐ 18y
:idea: :idea: !!! Film ve Mp3 Linki Vermek Yasaktır !!! :idea: :idea:

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri kanununa dayanarak http://www.extraloob.com forumunda mu-yap adlı kuruluşun mp3,film içerikli siteleri kapatması nedeniyle mp3 ve film paylaşımı yasaktır..
Bu güne kadar yapılan ve bugünden sonra yapılacak olan mp3 paylaşım linkleri editlenecektir! Yasağa uymayanlar tarafımızdan uyarılacaktır.Uyarılarımızı dikkate almayanlara ceza-i müeyyide uygulanacaktır.

Saygılarımla,

exl2014-logo1.png

ok
Dosyalar (1)
_
_Desmond_ ⭐ 19y

"Okan Abi Niye YAsak Oldunu Hala Çakamadım" Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında yasak. Sorgulamak bize düşmez.

sadece Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında mı yasak? 😄
E
eLempTRa ⭐ 18y
Maksat aynasızlarla başımız derde girmesin xD 😄
A
Emuleden Başka Çare Kalmıyor Artık Tüm Siteler Yasaklandı Zaten Emule Tek çare 😎 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: