D dewranbaba ⭐ 16y 13 yil once #61 Bu adamın kafasını yaşamak isterim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 13 yil once #62 Bu adamın kafasını yaşamak isterimdevran baba dan sonra pardon, dewran babadan sonra bize yorum yapmak dusmez millet. gidelim.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #63 @CaptainPc düzeldi 2 vaaz 1 ilahi dinleyince kafası yerine geldi birde painten virüs silme programını yaptım düzeldi tamamen 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaptainCoCo OP ⭐ 19y 13 yil once #64 demiştim arkadaşlar biraz kendi çözümlerinizi üretin :)) profesyonel bir şekilde tabiki.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xperyon ⭐ 15y 13 yil once (düzenlendi) #65 Öldüm öldüm dirildim summer5: makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaptainCoCo OP ⭐ 19y 13 yil once #66 ahaha iyidir o 😄 face sayfasında netten alışveriş var 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil