tamam :))
Profesyonel bir şekilde win 7 yi win8 e çevirmek 5 saniyede.
· 66 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
Kolay para kazanma yolunu da izledim, çok hoş yahu :D
face sayfamda profesyonel bir şekilde alışveriş var reel video o daha iyi :D
Ahaha güzel güzel o da güzel 😁
Special thx to Flexiama face sayfasını beğenen olmayınca morali bozuluyo insanın 😄
@Captain
Hacım sen HowToBasic'den bayağı ilham almışsın anladığım kadarıyla, videolar onu andırıyor ^^
Hacım sen HowToBasic'den bayağı ilham almışsın anladığım kadarıyla, videolar onu andırıyor ^^
Special thx to Flexi@Lenneth yumurtacı çocuk o ya ilk 2-3 video yaptım millet ona benzetmeye başladı sonra adamın fanı oldum 😄
Çok profesyonel olmuş.
Emeğe saygı.
Emeğe saygı.
[ek #12654]
@hmzsnmz teşekkür ettim abi 😄
ps: soyadlarımız aynı 😄
ps: soyadlarımız aynı 😄
Ya kardeş ayıp ama ya flash tv'yi izlettikten sonra anakart işlemci HDD'den duman çıktı buzlukta kasa ordan yazıyorum nasıl düzeltecem ben bunları ne biçim programdır bu ya 😢
ordaki halaycı adamın banada lo lo lo yaparsın demesi lazımdı onu kaçırmışssın
profesyonel fırça makara:
tabiki 😄
ordaki halaycı adamın banada lo lo lo yaparsın demesi lazımdı onu kaçırmışssın
Ya kardeş hiç olmadı bu ya bilgisayar maf oldu disapprove
banada lo lo lo videosunu aç düzelicek
bu arada nası post atıyosun telden ? 😄
bu arada nası post atıyosun telden ? 😄
banada lo lo lo videosunu aç düzelicek
bu arada nası post atıyosun telden ? :D
Karıştırma sen işin orasını 😁
aga diyorum lo lo lo dinlet bi sıra gecesi bide hapishaneli şarkıları oluyo biden ondan 10 numara 😄
aga diyorum lo lo lo dinlet bi sıra gecesi bide hapishaneli şarkıları oluyo biden ondan 10 numara :D
7 kez tekrar ettirdim dahada tuhaflaştı kabloları çıkardım elektirirk gelmiyor ama hala çalışıyor bilgisayar daral:
tedaşı ara onlarada lo lo lo dinlet problem fixed
Hocam aynı sorun bende de var dediklerinizin hepsini yaptım en son fişi çektim bilgisayar hala çalışıyor ne yapmalıyım?
Hocam aynı sorun bende de var dediklerinizin hepsini yaptım en son fişi çektim bilgisayar hala çalışıyor ne yapmalıyım?
Adam bitirdi bizi ya daral:
😁
Kasaya mont giydir sonra beraber tuvalete gidin 😄 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap