arkadaşlar ben 64 lvl full str bowum ne giymem lazım defans açısından pro mu garmentmi ?
Prodector - Garment
· 22 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Z
zebani2059
⭐ 19y
garment protla nükerlere karşı pek şansın olmas ve int attack yapan yaratıklardan çok fazla dayak yersin Mr. Green
bence prot ol
ok arkadaşlar pro oldum Very Happy extrabeer
Haha saçmalamayın adamı nukerlar yatırsın mı pretector giyiyo tabi ki de garnment intçilere karşı birebir
4ever garment dostum hem magical defans verir hemde %20 daha hızlı koşarsın......
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Bowman Arrow protevtor yoksa cabuk ölürsün
arkadaşlar ben 64 lvl full str bowum ne giymem lazım defans açısından pro mu garmentmi ?
bu soru 2 sekilde cevaplanir eger pvp icin soruyosan tabiki garment giyiceksin yok mvp icin soruyosan armorda giysen yeri %70 moblar phy atak yapıyo daha az dmg daha az hp pot demektir senin icin
strler kesinlikle artık garmenttır çünkü magelr çok pis vuruor güçlendirme skilli ile o yüzden sana garment tercih ederim
R
RollsRoyce
⭐ 19y
64-69 arası armor gıy cavede phy vuranlar var 80 olunca gasrmet gıy vur kafalarına crtleri
str bi char tabikide garment giymelidir bunn tartışması yapılamaz bnce...
Protector u oyundan kaldırsınlar o zaman.
Bence bi bowman tank değildir armor giyinmemeli.Uzaktan crtlerini yapıştıracağı için protector bence dengeli bi seçim.Garment içinse;glavier;blader gibi charlar menzil charı olmadıkları için nukerlerle aralarında sıcak bi bağ oluyor.O nedenle garmenti onlar giyinsin lafım yok ama bowmansan pro se derim.Bende charıma pro giyindiriyorum,ama ilerde güzel bi garm set hazırlıycam,90 gelmeden güzel bi tane yaparsam değişiğe giyinir işte char Mr. Green
Bence bi bowman tank değildir armor giyinmemeli.Uzaktan crtlerini yapıştıracağı için protector bence dengeli bi seçim.Garment içinse;glavier;blader gibi charlar menzil charı olmadıkları için nukerlerle aralarında sıcak bi bağ oluyor.O nedenle garmenti onlar giyinsin lafım yok ama bowmansan pro se derim.Bende charıma pro giyindiriyorum,ama ilerde güzel bi garm set hazırlıycam,90 gelmeden güzel bi tane yaparsam değişiğe giyinir işte char Mr. Green
he magelerde kaybolup sana bi kodu zaman 20 k yı görürsün ozman extraokk
he magelerde kaybolup sana bi kodu zaman 20 k yı görürsün ozman extraokk
sahsen ben bugun yasadım Very Happy arkın charındaydım garmentni satmıstı bluesiz prot wardı 80 lvl wizard 1 koydu 17 k:D tbi 10-2 yendm ama bu macların 6snda fire wall u kullandım gercekten işe yarıor yani +5 full blue garment olsa hc bsye gerek kalmadan hep yatırırdım 😊
prot set kasarken ama petin warsa ii cunku bow 18+ metreden iş yapıo yanna gt dropları falan garment lasm Razz petliden sayarsak prot lasm genelde + cave cvarına kadar taa ki magelerde kasmaya karar werene kadar Very Happy
ii yapmışın zaten bende herkeze onu öneriorum görünmezlik iksiri olurarak fire walu
suanda full set +4 elimdeki bow +5 crit 10 full blue itemlerim cok rahat kasıyorum hic bir yaratıktan ölmüyorum....Garment daha iyi bence tabi full str isen...
lvl 78
Aege
lvl 78
Aege
şuan proyum güzel gidiyor dur bakalım popcorn
Bence 2 Set aL Mr. Green
Pwp Lerde Germent
Kasmadada Pro Giy
En İi Si O YoqSa Ne GiyeceğiNe Karar WeremeZSin Mr. Green Mr. Green
Pwp Lerde Germent
Kasmadada Pro Giy
En İi Si O YoqSa Ne GiyeceğiNe Karar WeremeZSin Mr. Green Mr. Green
Ben 2 sininde Setini yapmıştım Degişik Degişik giyiyordum Twisted Evil
bence fazla element harcamayın lwl 1 den itibaren element basın bide fazla +7 +9 yapmaya çalışmayın elinizde patlar Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap