Icerige atla
Extraloob

Premium Quest Ticket

· 7 Yanıt · 2.6K görüntüleme
D
doqanengiz35 OP ⭐ 16y
arkadaşlar bu görevin acılımını bılen warmı sadece 1 ay ıcınde 1keremı yapılıyor 10k sp gorevı yardım edersenız sevınırım tesekkurler.. 😱
7 Yanıt
C
CaSPerS ⭐ 16y
premium plus ile anınınca 500 taneye 10 k sp veriyor bir nevi sp görevi yani sp ticketin açık olduğu saatler arasında görevler çıkar.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
arkadaşlar bu görevin acılımını bılen warmı sadece 1 ay ıcınde 1keremı yapılıyor 10k sp gorevı yardım edersenız sevınırım tesekkurler.. 8O

premium plus ile 3 kere yapılır potçudan görev alınıyor toplam 30k sp veriyor.
premium gold ile 3 kere yapılır potçudan alınıyor toplam kaç k sp veriyordu 10k galiba tam hatırlamıyorum.
B
broxni ⭐ 19y
Premium quest ticket diyor arkadaş. Item mail'e yeni eklendi 60 küsür silk karşılığında görevi 1 kere yapma hakı kazanıyorsun yani 500 poşet toplayıp 10k skill point alıcaksın normal premiumla yapılandan farklı olarak ise poşetleri toplamak için süre sınırlaması yok.
C
CaSPerS ⭐ 16y
broxni bu peki görev 1 kezmi sadece yani ?
Z
zaraki ⭐ 18y
10k sp için kim verir 60 silk ya yanlışınız olmasın. SP ticket almak ondan daha akılcı olmuyormu bu durumda eekd1
C
cenk1234 ⭐ 16y
10k sp için kim verir 60 silk ya yanlışınız olmasın. SP ticket almak ondan daha akılcı olmuyormu bu durumda eekd1

Katılıyorum 10k nedirki yani 1 günde kasılabilir ama 60 silk hangi salak verir acaba 10k sp için.
Onun yerine sp ticket daha mantıklı..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: