arkadaşlar bu görevin acılımını bılen warmı sadece 1 ay ıcınde 1keremı yapılıyor 10k sp gorevı yardım edersenız sevınırım tesekkurler.. 😱
Premium Quest Ticket
· 7 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
premium plus ile anınınca 500 taneye 10 k sp veriyor bir nevi sp görevi yani sp ticketin açık olduğu saatler arasında görevler çıkar.
arkadaşlar bu görevin acılımını bılen warmı sadece 1 ay ıcınde 1keremı yapılıyor 10k sp gorevı yardım edersenız sevınırım tesekkurler.. 8O
premium plus ile 3 kere yapılır potçudan görev alınıyor toplam 30k sp veriyor.
premium gold ile 3 kere yapılır potçudan alınıyor toplam kaç k sp veriyordu 10k galiba tam hatırlamıyorum.
Premium quest ticket diyor arkadaş. Item mail'e yeni eklendi 60 küsür silk karşılığında görevi 1 kere yapma hakı kazanıyorsun yani 500 poşet toplayıp 10k skill point alıcaksın normal premiumla yapılandan farklı olarak ise poşetleri toplamak için süre sınırlaması yok.
broxni bu peki görev 1 kezmi sadece yani ?
10k sp için kim verir 60 silk ya yanlışınız olmasın. SP ticket almak ondan daha akılcı olmuyormu bu durumda eekd1
10k sp için kim verir 60 silk ya yanlışınız olmasın. SP ticket almak ondan daha akılcı olmuyormu bu durumda eekd1
Katılıyorum 10k nedirki yani 1 günde kasılabilir ama 60 silk hangi salak verir acaba 10k sp için.
Onun yerine sp ticket daha mantıklı..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap