Icerige atla
Extraloob

Premium Quest Ticket

· 26 Yanıt · 3.8K görüntüleme
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y

PREMIUM QUEST TICKET

Special thx to Extraloob.Com ❤️
- Resim Silinmiş.
26 Yanıt
M
McBlue ⭐ 19y
premium plus ile kullanılıyormu
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
60silk 10k sp şaka mı bu.
C

Görev süresi sınırsız olup sonunda 10k sp kazanacaksınız 😁 😘
E
EliteTurk ⭐ 18y

Vakti olmayan parasını silkroad için harcayan günü birlik oynayan oyuncular için düşünülmüş. ☕

Ps: Eline sağlık. 🍺
C

Vakti olmayan parasını silkroad için harcayan günü birlik oynayan oyuncular için düşünülmüş. ☕

Ps: Eline sağlık. 🍺

Aynen dediğin gibi
Ps: Görevimiz 🍺
C
CaSPerS ⭐ 16y
Görev süresi sınırsız olup sonunda 10k sp kazanacaksınız derken nasıl yani

bunu alınca açıyoruz ve bir görevmi veriyor yapıyoruz ve 10 k sp gibimi yani???
C
CaSPerS ⭐ 16y
veya aynı diğer pre görevi gibi 100 toplrasan şu sp 500 toplarsan 10 k sp gibimi ve görev sınırsızsa çok ii olur valla hemen alırım..
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
He tmm anladım. İyiymiş ya 😈
M
Metover ⭐ 18y
Çok gereksiz 60 silke alınan sp ticket daha yararlı.
C
CaSPerS ⭐ 16y
bide açıklarmısınız arkadaşlar görevi anlamadm tam ?
*
*Just4Fun ⭐ 17y
Anlatımın için çok teşekkürler ama görevden kactane toplayabiliyoruz . Mesela 500 tane de 10. k 1000 tanede 20 k gibi mi ?
M
Metover ⭐ 18y
Anlatımın için çok teşekkürler ama görevden kactane toplayabiliyoruz . Mesela 500 tane de 10. k 1000 tanede 20 k gibi mi ?

Görevi sana o veriyour, sadece zaman sınırı yok.
C
CaSPerS ⭐ 16y
peki bu 60 silkle aldıkmı hep yapabiliyoruzmu belli bir görev sınırı yok dimi sp kasmak için güzel bişey ama görevler nasıl çıkıyor oda var ? ve zormu kolaymı ?
M
Metover ⭐ 18y
peki bu 60 silkle aldıkmı hep yapabiliyoruzmu belli bir görev sınırı yok dimi sp kasmak için güzel bişey ama görevler nasıl çıkıyor oda var ? ve zormu kolaymı ?

Genelde toplama görevler, Pre Plus'taki görevlerin aynısı denilebilir.
K
Kai ⭐ 18y
Öncelikle güzel bi rehber olmuş bilmeyenler için,benim anlamadığım nokta preminium olmayınca bu görevi alabiliyomuyuz?
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Öncelikle güzel bi rehber olmuş bilmeyenler için,benim anlamadığım nokta preminium olmayınca bu görevi alabiliyomuyuz?
😁 Hayır.
C
CaSPerS ⭐ 16y
peki hem premium görevi var hem bunu açtık diyelim 500 preninn den topladık hemde bundan 20 k mı o hesapmı oluo ?
P
PR3STIG3 ⭐ 16y
3 defamı yapılıyor mesala Plus görevınde 3/3 yapabiliyoruz bunda da 3/3 mü yoksa istediğin kadarmı eğer istediğin kadarsa millet gaplı kasmaz xD
_
_titan_ ⭐ 19y
yeteri kadar açıklama yapılmamış benim gibi bir çok oyuncu bence anlamadı.
premium varken açılıyor oraya kadar tamam peki 1 görevmi veriyor 500 toplandığında bitiyor yoksa premium süresi boyunca yapılabildiği kadarmı yada normal premiumun verdiği gibi 3 tane ard arda mı?
deneyen varsa bilgilendirebilirmi?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: