Icerige atla
Extraloob

Premium Plus BUG

· 9 Yanıt · 8.5K görüntüleme
D
Darkthrone OP ⭐ 12y
Arkadaşlar dün premium plus'ı başlattım ve purification fruit görevini aldım ama dünden beri 1 kere bile purification fruit düşmedi sebebi ne olabilir?
9 Yanıt
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Ticket açık olduğu zamanlarda çıkıyor diye biliyorum.
D
Darkthrone OP ⭐ 12y
Ticket açık olduğu zamanlarda çıkıyor diye biliyorum.

Sparkle
Sparkle ⭐ 10y

Ticketin süresi varken denedin mi?
D
Darkthrone OP ⭐ 12y
27 gün var daha hocam yazıyor zaten 😊 yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
27 gün var daha hocam yazıyor zaten 😊 yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim

Onu görüyorum zaten,demek istediğim sarı ticketin exp verme süresi varken denediniz mi hiç? Şuan süresi bitmiş bir gün sonra tekrar yenilenecek.
D
Darkthrone OP ⭐ 12y
Onu görüyorum zaten,demek istediğim sarı ticketin exp verme süresi varken denediniz mi hiç? Şuan süresi bitmiş bir gün sonra tekrar yenilenecek.

premium açtığımdan beri böyle hocam premium ile ilgili 2 simge var üstte. Yani dünden beri böyle, yoksa premium daha başlamadımı?
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
premium açtığımdan beri böyle hocam premium ile ilgili 2 simge var üstte. Yani dünden beri böyle, yoksa premium daha başlamadımı?

Başlamış premium ,sen görevi exp ticketi yenilenince tekrar dene yani şu sarı el işareti olan .Şuan hepsini kullanmışsın günlük olarak yenileniyor 180dakika oluyor o zaman tekrar dene bakalım.
D
Darkthrone OP ⭐ 12y
Başlamış premium ,sen görevi exp ticketi yenilenince tekrar dene yani şu sarı el işareti olan .Şuan hepsini kullanmışsın günlük olarak yenileniyor 180dakika oluyor o zaman tekrar dene bakalım.

dediğiniz gibi oldu hocam tamda. Tam konuştuğumuz sırada düşmeye başladı görevler 😊 ilginiz için sağolun

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: