Yarıyıl tatilinde 56 lvl 2h warriora pre plus alacağım.Bunu en verimli şekilde nasıl kullanabilirim ve günde ortalama 5 saat oynasam 1 ayda kaç olurum? Teşekkürler.
Pre. Plus - Bir bakıverin sizde fikrinizi yazın :)
· 24 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
öncelikle kendine ortak bulmalısın 3sen 2 o kascak mesela yada bot almalısın
^^ zaten full bot kasacam.Pluslı charın banlanma ihtimali fazla yoktur heralde.
yok banlanma ihtimali deil bisürü sos bulursun bi ara peri almıştım 1 ayda 5 sos buldum hayatımda bidaha da sos bulamadım:D
Botla 7/24 Pre plus ile 80 olursun ☕ oda süper kasarsan ..
7/24 olmaz günde 7-8 saat kasar en fazla.Derslerimi fazla etkilemez.Kafam gidiyor çünkü bota.Hem sınavlarda olmıyacağı için yarıyıl tatilini seçtim.Nuker gibi 53 te penonlara tek atmaya başlamıştım.Yani tek atabildiğim moblarda gayet hızlı kasabilrim.
Party ile kas...
Yanına al 7 arkadaşını bir nokta belirleyin hepiniz aynı pt ye girin full bot ☕
Yanına al 7 arkadaşını bir nokta belirleyin hepiniz aynı pt ye girin full bot ☕
yok banlanma ihtimali deil bisürü sos bulursun bi ara peri almıştım 1 ayda 5 sos buldum hayatımda bidaha da sos bulamadım:D
Hayatım boyunca sadece 1 tane som yüzük çıktı. ^^
Party ile en hızlı kasan bot tbotdan bile hızlı kasıyordum.Güzel fikir ancak 7 tane arkadaşım yok 😞
günde 7-8 saat kasmayla oda 5 saati pre olan saatlerde kasarsan 1 ayda 70+ olursun ama nası yapsam daha fazla olur diye kendini boş yere kasma partylerle falan urasırsan biraz daha iyi olur ama bota koyup 8 saat kastırırsan düzgün sekilde ve hızlı kestiğin lwlna yakın yaratıklarda güzel olur...
Pre olduğu zaman taxiye gir.. Bittiğinde botla kas.. 👍
5 saat taxi 500k dan desek shakram da 75m e adam da bi iyilik yapsa 50m e kapatırım artık 😄
^^ neyse o zaman.Charı arkadaşa satıyorum parasıyla extraloobdan char alacam 😄
amac hizli char kasmaksa pre plus isine girisme, sadece exp + skill exp ticket al derim. cünkü skill exp ticket almazsan sp sikintisi cekersin. ticketler her gün sadece 3 saat kasma süresi boyunca exp veriyor (tabi eger bu degismediyse) ve de bir yolunu bulup 0 ya da 1 gap git. zaten 1 mastery verdigin icin o sorun olmayacak.
ya da pre plus + skill exp ticket al, premium quest al ve de 3-4 saat agbot ile kas. geriye kalan 1 saatte de alisveris yap, gold al ve güzel 9 degree itemler satin al, onlara str ve int stone ve elixir bas. tutma sanslari yüksek olacagindan +5 veya +6 gibisinden güzel itemlerin olur. güzel itemlerden kastim mutlaka sox degil. itemlerdeki yüksek int/str degerleri chari bir ölüm makinesi haline getirebilir.
ya da pre plus + skill exp ticket al, premium quest al ve de 3-4 saat agbot ile kas. geriye kalan 1 saatte de alisveris yap, gold al ve güzel 9 degree itemler satin al, onlara str ve int stone ve elixir bas. tutma sanslari yüksek olacagindan +5 veya +6 gibisinden güzel itemlerin olur. güzel itemlerden kastim mutlaka sox degil. itemlerdeki yüksek int/str degerleri chari bir ölüm makinesi haline getirebilir.
günde 6 saat kasarsan 70 - 75 arası bişi olursun
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Cavede Taxi Yaptır 60 Lvle Kadar Direk 61 Olursun Zaten Acamedy İle Sonra 7/24 Bot 😉
isrobotu koy penona zabahtan akşama kadar kassın
valla bnece taxiyle uğraşma botla kas 2h zaten bota bırkabilirsin kolay kasalır ama iyi kasarsan 72 normal kasarsan 64 olursun diye düşünüyorum
Ben 35 lvlde 150 silklik silver bastım taxiyle biraz botla 62 oldum bende 2h warriorum...
^^ zaten full bot kasacam.Pluslı charın banlanma ihtimali fazla yoktur heralde.
sen öyle san 2000 silk olan charım hemde premıum plus+sp ticket da vardı direk accuntumu blocladı gaymax
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap