Icerige atla
Extraloob

Prada

· 24 Yanıt · 2.8K görüntüleme
Z
Zeratul OP ⭐ 18y
Yaşam tecrübesiyle beni etkileyen öğütlerini dikkatle dinleyip uyguladığım muhteşem bir insan Playboy rütbesini hakkeden tek kişi ! 😘
24 Yanıt
S
Spare_ ⭐ 18y
Ayrıca her zaman benim adımı değiştiren, ve benim çok sevdiğim playboy ayrıca 8yıllık bir foto model olup, karizmasıyla tüm kızları etkileyebilecek biri.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ailemizin gelmiş geçmiş en orijinal Playboy'u bkz. modellik geçmişine.
S
sitemizin playboydan daha playboy üyesi 😎
A
Absence ⭐ 19y
Büyük başkanım,karizmatik insan
Z
Zeratul OP ⭐ 18y
En değerlim 😜 üstadım akıl hocam ^^,
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
forumda xxx bölümünün tek sahibi 😁 ❤️
M
"Hani kız olsam verirdim lan." dialoglarına cuk oturan kardeşim, fazlası olan insanlardandır.
Halil sayesinde tanışamamışlığımız, kaynaşamamışlığımız vardır.
Tanımıyorsanız geç kalmış sayılırsınız.
Nihayetinde sevgi çemberidir, miki faredir, ninja kablumbağadır. (:

(Bugünkü yorumlarım kısa, Allah belanızı kaldıra)
X
XER0 ⭐ 19y
Ondan etkilenmeyecek bir kız yoktur sanırım 🍿
P
Prophecy ⭐ 17y
Tangacı 😎
B
Black Rain ⭐ 19y
EN lerin En üstünde Kendi EN lerini yaratan EN KRAL insan!
J
JawBreaker ⭐ 18y
Pembe başkan.
M
Macro ⭐ 19y
Tanıdığım en iyi insanlardan biri, kendisine rahatça her derdimi anlatabilirim
P
Prada ⭐ 19y
The Devil Wears Prada filmiyle üstüne bir misyon yüklenmiş snobizm felsefesine kafa tutan bir simge haline dönüşmüş ünlü ve pahalı italyan markası..
C
Caprice ⭐ 19y
Fena titiz;bir iş yapıyorsa veya yaptırıyorsa her bakımdan en iyisini,en temizini,en güzelini,en şıkını ve daha en'ler bitmez,harika yapısı ve düşünceleri ile beni fena halde etkileyen kişilik,her zaman yanındayım ayrılmaya niyetim yok..

,,hayır hayır iltifat etmiyorum olanı söylüyorum,söylememe gerek yok ama belirtmiş bulunalım.

Bkz:aslan yattığı yerden belli olur.. 😗
.NET
.NET ⭐ 19y
Kafa yapısı, karşı cins hakkında düşünceleri, davranışları, zevkleri ile çok etkiledi beni.. İdolümdür kendisi 😎
[F New]Solo Gitarist
E
El Verano ⭐ 18y
Açık konuşayım.

Forumda ilk tanışmamız tartışma ile olmuştu.Hatta olay daha da büyümüştü.Yollar ayrılmıştı.
Tekrar döndüğümde ise Playboy olarak o vardı.İlkten artist olarak gördüğüm kişiye inanılmaz kanım ısındı.

Şimdi ise tatlı tartışmalar yaptığımız,onu çok iyi tanımasamda yeterince tanıdığım bir kişi oldu.
Tüm görüşmelerimiz karşıt olsada,ne kadar kızsam,sinirlensemde ..Muhabbet ederken içimden sinsi bir gülüş içinde kendimi bulduğum zamanlar çoktur.
Ne diyeyim,kafa adamsın.Hoşsun,açık sözlüsün..
Q
Quattro ⭐ 19y
Güzel modelleri olan italyanın bağrından kopmuş gelmiş gözlük markası bu arada adam çarşının göbeğinde oturuyo orası daha çekici
L
Leet1 ⭐ 19y
- Sana Ada'nın selamı var
- Hangi Ada ?
- Pradaaaa

Esprisinin yapılabilitesi olan nicke sahip şahsiyet
I
Bir zamanlar bir konu yüzünden husumete düştüğüm , hayatın çemberinden geçmiş , karizmatik , yorumlarıyla beni sürekli kendisine çeken mükkemmel bir insan.İdolüm 😎
Ps:Umarım affetmiştir 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: