iyi günler bu güne kadar hiç post kasmaya çalışmadım ama şimdi biraz kasayım diye düşünüyorum acaba post kasmak yasakmı bide kasmak için en az okunan görütülenen konularamı yönelmeliyim
Nasıl soru sorudum bea alkis:
Post kasmak
· 23 Yanıt · 7.3K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
Slim Shady
⭐ 14y
Post kasmaktaki amacı hiç anlamadım. olmadi:
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
rütbe geliyor mesela daha bir havalı oluyor nick
mesela silkroad'da neden dress giyilir yaklaşı tüm set 30 tl ve sadce 4 str veya 4 int 4 luck veriyor neredeyse bir işe yaramıyor ama gösterişli çok güzel oluyor.)
Post kasmaktaki amacı hiç anlamadım. olmadi:
mesela silkroad'da neden dress giyilir yaklaşı tüm set 30 tl ve sadce 4 str veya 4 int 4 luck veriyor neredeyse bir işe yaramıyor ama gösterişli çok güzel oluyor.)
Test Drive / Deneme Alanı'nda bulunan asdf ve benzeri konularını kullanabilirsiniz.

Gereksiz işler zaman öldürme gerek yok
sweetCHIEF
⭐ 17y
simdi bu konuda zamaninda master yapmis biri olarak... 😄
Forum oyunları ve asdf qwer topicleri bunun için olmakla birlikte flood yapmak yasaktır 😊
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
benim gibi ara sıra konulara yaz, test driveda farm falan yapma, bak 5k mesajın oluyor zaten

Mithrandir
⭐ 19y
aynen sadece güncel konulara katıl 🤘
HerakrossGkfc açıyoruz yazan yok, kahkaha köşesi karikatürizm gibi eğlence konularına yazan yine yok. Birileri "işte benim charım" "işte kestiğim uniq" gibi konular açıyor kimse bişey yazmıyor asdf gibi konularda post kasmak kime ne yarar sağlar? Aktif başlıklardaki konulara kendi görüşlerinizi yazsanız forumda daha tanınır biri olursunuz.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
👍 🙏
Gkfc açıyoruz yazan yok, kahkaha köşesi karikatürizm gibi eğlence konularına yazan yine yok. Birileri "işte benim charım" "işte kestiğim uniq" gibi konular açıyor kimse bişey yazmıyor asdf gibi konularda post kasmak kime ne yarar sağlar? Aktif başlıklardaki konulara kendi görüşlerinizi yazsanız forumda daha tanınır biri olursunuz.
👍 🙏
[IMG width="122px"]https://img.icons8.com/glyph-neue/1200/fraud.jpg[/IMG]
Benim gibi yap bir kişi daha bul asdf botu yap, bırak arkaplanda o sana post kassın 😄
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildi
%5 demage
%5 absorbe
%1 blance
2str
atacke rate
deme öyle 😄
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildiPost kasmaktaki amacı hiç anlamadım. olmadi:
%5 demage
%5 absorbe
%1 blance
2str
atacke rate
deme öyle 😄
Slim Shady
⭐ 14y
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildi
O 4 lucky nelere kadir... Ayrıca damage/absorvede çok önemli tabi silkroadda gösterişten fazlası var dresslerde. 😜 😆
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildiPost kasmaktaki amacı hiç anlamadım. olmadi:
%5 demage
%5 absorbe
%1 blance
2str
atacke rate
deme öyle :D
O 4 lucky nelere kadir... Ayrıca damage/absorvede çok önemli tabi silkroadda gösterişten fazlası var dresslerde. 😜 😆
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildi
😱 😆
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildiPost kasmaktaki amacı hiç anlamadım. olmadi:
%5 demage
%5 absorbe
%1 blance
2str
atacke rate
deme öyle :D
😱 😆
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sen bizimle paylaşsana o botu makara: 🤤
Benim gibi yap bir kişi daha bul asdf botu yap, bırak arkaplanda o sana post kassın :D
Sen bizimle paylaşsana o botu makara: 🤤
[IMG width="122px"]https://img.icons8.com/glyph-neue/1200/fraud.jpg[/IMG]
Facebook Beğeni Uygulaması gibi birşey kuralım istersen :/
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Bu mesaj Ufck rumuzlu uyeden alinti yapildi
Beğen mesaj atacağım. summer3:
Post kasmaya gerek yokki be, kendisi oluyor zaten zamanla 😘
Facebook Beğeni Uygulaması gibi birşey kuralım istersen :/
Beğen mesaj atacağım. summer3:
Post kasmaya gerek yokki be, kendisi oluyor zaten zamanla 😘
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende mi master yapsam 1k bile değil daha 😞
simdi bu konuda zamaninda master yapmis biri olarak... :D
Bende mi master yapsam 1k bile değil daha 😞
Bkz: asdf konusunda tek bir postu dahi olmayan 9k'lı admin

Yanıt yazmak için giriş yapın.