Icerige atla
Extraloob

Gereksiz Bir Amaç.Post Kasmak.

· 43 Yanıt · 3.4K görüntüleme
T
Truth OP ⭐ 18y
Arkadaşlar bu amacı anlamıyorum.Asdf konusunada yazık.Nedir bu post kasma sevdası arkadaşlar.Eğer bir yere gelmek istiyorsanız 3 mesajınız olsa yararlı olsa ve iyi bir insan olsanız zaten bir yere gelirsiniz.Zorlada post kasmak istiyorsanız yapın ama sadece kenarda gözüken sayınızı arttır.Sitedeki yerinizi değil.

👍
43 Yanıt
M
Meddah ⭐ 18y
eee? 😁

asdf'ye laf atma extra'nın orası. 😁
S
Seppuku ⭐ 18y
eee? 😁

asdf'ye laf atma extra'nın orası. 😁

Bencede ne güzel işte sıkılan birisi sevinen birisi heyecan veya üzüntülendiği zaman asdf yazıp sinirini veya heyecanını paylaşıyor. 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Arkadaşlar bu amacı anlamıyorum.Asdf konusunada yazık.Nedir bu post kasma sevdası arkadaşlar.Eğer bir yere gelmek istiyorsanız 3 mesajınız olsa yararlı olsa ve iyi bir insan olsanız zaten bir yere gelirsiniz.Zorlada post kasmak istiyorsanız yapın ama sadece kenarda gözüken sayınızı arttır.Sitedeki yerinizi değil.

👍

çok gereksiz bir mesaj olmuş bu...
M
Meddah ⭐ 18y
kökten delete. 😁
T
Truth OP ⭐ 18y
Asdf laf atmadım. 😞

Sadece günde 100 mesaj atanlar varda o yüzden ama haklısınız.Evde sıkıldım biraz.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kalk pc başından bir kahve al elini yüzünü yıka geç pc başına çık nete siteye bir topic aç bot bölümlerinde hiç olmadı bir topici ele al güzelleştir ^^
J
Journalist ⭐ 19y
post kasmayı neden kötülüyorsunuz anlıyamıyorum biri forum oyunlarında veya asdf de gezince laf ediyorsunuz nedir bu anlıyamıyorum fenamı işte adam o sayede sitede vakit geçiriyor belki ortamı güzel buldu 1-2 arkadaşınıda çekiyor siteye ve böylelikle daha büyük ve daha güzel bir ortam olmuş oluyor

yanlışmı düşünüyorum acaba 🤔
S
Spare_ ⭐ 18y
post kasmayı neden kötülüyorsunuz anlıyamıyorum biri forum oyunlarında veya asdf de gezince laf ediyorsunuz nedir bu anlıyamıyorum fenamı işte adam o sayede sitede vakit geçiriyor belki ortamı güzel buldu 1-2 arkadaşınıda çekiyor siteye ve böylelikle daha büyük ve daha güzel bir ortam olmuş oluyor

😱 👍 Süper bir açıklama olmuş. 😘
S
Seppuku ⭐ 18y
Post kasmayı neden kötülüyorsunuz anlıyamıyorum? Biri forum oyunlarında veya asdf de gezince laf ediyorsunuz nedir bu anlıyamıyorum?Fenamı işte adam o sayede sitede vakit geçiriyor belki ortamı güzel buldu 1-2 arkadaşınıda çekiyor siteye, böylelikle daha büyük ve daha güzel bir ortam olmuş oluyor.

😱 👍 Süper bir açıklama olmuş. 😘

Yazım hataları düzeltildi. ^^ 🎅
C
ChrsNYC ⭐ 18y

ahh herkez sen gibi düşnmüor ki :l
postu sosyal bir otorite olarak görüyorlar genelde =)
eh haliyle post kasıcaz diye de saçmalamaya başlıolar
he bizde kastık post kasmadık değil ama işide abartmadık 👍
A
Apollon ⭐ 18y
İyi bir imza ve avatarın varsa şekilsindir postla ne yapmak istiyolar anlamıyorum:D
Windy
Windy ⭐ 19y
post kassın kasmasın her konuya gidipte asdf yazacağına,bırakında asdf konusunda istediği gibi yazsın 😊
A
Aresa ⭐ 19y
kalk pc başından bir kahve al elini yüzünü yıka geç pc başına çık nete siteye bir topic aç bot bölümlerinde hiç olmadı bir topici ele al güzelleştir ^^

👍 koptum ya 😄 🤘
.NET
.NET ⭐ 19y

👍 koptum ya 😄 🤘

Neye koptun? 🙄
[F New]Solo Gitarist
C
Nasıl Olur asdf'siz olur burası
2 gündür buradayım ve forum statlarınıza baktım biraz 😄

Forumlarımızda toplam 945372 mesaj, 84403 başlık

düşündüm her konuya 10 tane cevap gelmiyorsa bu nasıl oldu. Test drive'a girdim ve orada gördüm. Daha önce bir siyasi forumda yöneticilik yapmışlığım var. Eğer ilerde yine olursa tarzınızı sevdim 😉
T
Truth OP ⭐ 18y
ARKO haklısın ama günde 200 asdf 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

düşündüm her konuya 10 tane cevap gelmiyorsa bu nasıl oldu. Test drive'a girdim ve orada gördüm. Daha önce bir siyasi forumda yöneticilik yapmışlığım var. Eğer ilerde yine olursa tarzınızı sevdim ;)

bana bir tane link gösterebilirmisin 10004 sayfaya ulaşsın işte bizde öyle bir topic var, ki bunun gibi bir sürü topic mevcuttur ☕
C

düşündüm her konuya 10 tane cevap gelmiyorsa bu nasıl oldu. Test drive'a girdim ve orada gördüm. Daha önce bir siyasi forumda yöneticilik yapmışlığım var. Eğer ilerde yine olursa tarzınızı sevdim ;)

bana bir tane link gösterebilirmisin 10004 sayfaya ulaşsın işte bizde öyle bir topic var, ki bunun gibi bir sürü topic mevcuttur ☕

10.004 🙄 1.004 falan olmasın ❓ Sağlam rakam bakabilir miyim konuya
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
1004 bir tane 0 fazla basmışım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: