Evet arkadaşlar başlıktada dediğim gibi , popmundo oyununa başlamış bulunmaktayım.
Birçok kullanıcısı olan bu oyun var olan bir karakteri müzik starı haline getirmeye çalışacağınız.Bu sırada kendi şarkılarınızı yazacağınız , grubunuzu kuracağınız , konserler vereceğiniz , karşı cins ile ilişki kurup çoluk çocuğa karışabileceğiniz , dünya turnesi yapabileceğiniz bir oyundur.Oyun gerçekten çok hoşuma gitti ve ben başlamak istedim.Oyun kendisi türkçe olarak oyun hakkında geniş bir bilgi vermiş.Kendi sitesinde bir gün oynayarak genel olarak çoğu şeyi öğrenebileceğiniz bir oyun.
Eğer sizde benimle bir Hip Hop macerasına atılıp , zengin olmayı amaçlıyorsanız bir pm uzağınızdayım.
Kendi Grubum bulunmakta ve hepinizi bekliyorum.
Popmundo'ya başladım
· 23 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
ben gelicem bro da yarın başlarım 😜
A
AliceCullen
⭐ 17y
Hemen başlıyorum ne zamandır ilgimi çekiyordu zaten 😆
bu oyunun adı eskiden popomundo değilmiydi ? 😆
Bro msn gel başlıyorum 😜
bende oynuyodum eskiden bıraktım adım
Adrian Garfield'dı hey be ne günlerdi...
Adrian Garfield'dı hey be ne günlerdi...
Hemen başlıyorum ne zamandır ilgimi çekiyordu zaten 😆
Bekliyorum bro^^
Bro msn gel başlıyorum :P
Öğrende gel 😜
bu oyunun adı eskiden popomundo değilmiydi ? 😆
Bilemiyorum ama ismi önemli değil işlevi önemli cool2:
Gelin bakayım başlayanlar MSN 'ine İstanbul 'da bir star 15 gün önce adımını attı bu yolda, siz daha yenisiniz alayım sizi benim gruba 3 gün içinde 4 konserlik bir macerayla yoluma devam edeceğim. Gelmek isterseniz beklerim yani 😎
EXL | SRO | İŞKOLİK
NoMoreLove
⭐ 18y
Benim hayatım popmundo. 😎
@AC
Gel bakayım sen msn'e. sin:
@AC
A
AliceCullen
⭐ 17y
Gelin bakayım başlayanlar MSN 'ine İstanbul 'da bir star 15 gün önce adımını attı bu yolda, siz daha yenisiniz alayım sizi benim gruba 3 gün içinde 4 konserlik bir macerayla yoluma devam edeceğim. Gelmek isterseniz beklerim yani 8)
Bakalım daha ne cevherler cıkacak bu oyun için 😜
Ps:Hepimiz bir grupta toplansak daha iyi olmaz mı konserler felan 😗
A
AliceCullen
⭐ 17y
Benim hayatım popmundo. 😎
@AC
Çevrimiçi 😎
VIP alıcaksanız baslayın baska turlu hıcbır tadı yok hatta bende gelirim grup kurarız belki reankarne olurum hemen 3 senelik hesabım var
O zaman bi yerde toplanalım abi yaa bayaga oynayan çıktı, belki birbirimizi ayarlamaya çalışıyoruz ilişkilerden de haberimiz yok 😁
Ps : 3 gün sonra 4 konser verecem 1 haftaya biter işlerim, o konserleri vermeden bırakmam grubumu iyi para kaldırdım şuanda 😜
Ps : 3 gün sonra 4 konser verecem 1 haftaya biter işlerim, o konserleri vermeden bırakmam grubumu iyi para kaldırdım şuanda 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
A
AliceCullen
⭐ 17y
VIP alıcaksanız baslayın baska turlu hıcbır tadı yok hatta bende gelirim grup kurarız belki reankarne olurum hemen 3 senelik hesabım var
İşleri biraz ilerletelim VIP de alırız abi. 🎭
G
GreenPearL
⭐ 17y
oyun nasıl bi oyun ss koyar mısınız?
Puff tüm isimler pert oyunda 😆
oyun nasıl bi oyun ss koyar mısınız?
http://www.popmundo.com gir bak herşey SS zaten 👍
Puff tüm isimler pert oyunda 😆
Amaaan yemişim ismi oyna gitsin 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
Benide başlattın Sertaç.Başlamadığım oyun kalmadı 😜
Bende baya oynadım ama bir yerden sonra çok sıkmaya başladı albümler turneler felan çok iyi oyun ama sıkıldım napalım ne zamandır tekrar başlamayı düşünüyordum.Benide alın aranıza 😊
+2 Milyar 300milyon 20 kuruş
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap