Icerige atla
Extraloob

Poledra

· 8 Yanıt · 1.5K görüntüleme
Q
Quensis OP ⭐ 19y
Poledra

SnowFlake'e fena alışmıştım aslında yadırgamadım değil yeni nickini ama alışacağız artık..
Günün 24 saati dertlerini dinleyebileceğim,her sorununu çözmesi için elimden gelen herşeyi yapabileceğim çok sevdiğim kuzumdur kendisi.Aynı zamanda her derdimi açabildiğim tek kişidir.Benim hakkımda Kimsenin bilmediği birçok şeyi bilen tek kişidir.Bir tanecik kuzumdur kendisi.Ayrıca site içinde çok önemlidir.Bizi bir arada tutan en önemli insanlardandır.Umarım hep böyle dostum olursun.Umarım değil olacaksın zati. 😆
😘 ❤️ 😘
8 Yanıt
P
Birtanemdir herşeyden hemen herkesden ötedir.Beni kırmayıp , Poledra ismiyle kaldığı yerden devam etmektedir.
Poledra'nın sahip olduğu hemen her özelliğe sahiptir. Soğukkanlı , yardımı seven , insanlarla ilgilenen, araştırmacı , milyonda bir dediğimiz tabire uygun hatun kardeşimizdir. Tarafımdan kocaman öpülür , sırt çantasında taşınır 😜 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
gelecekte çok büyük bir kurumsal şirketin Halkla İlişkiler Müdiresi olacağına inandığım şekerimdir.
B
Black Rain ⭐ 19y
Benim sırlarımın anahtar bekçisidir. Onu anlatmaya ne cümleler yeter nede paragraflar. Birtanedir o ❤️
A
Absence ⭐ 19y
Ustamdır, nekadar az muhabbetimiz olsada iyi bir insan olduğuna uzaktan dahi kanaat getirebileceğiniz bir insandır
.NET
.NET ⭐ 19y
Kuzu 2 😜

Derslerde dahi mesajlaştığım 2. kişi :lo:
[F New]Solo Gitarist
M
The dictionary machine (dı dikşınıri meşin) ❤️
S
SnowFlake ⭐ 18y
Yayın hayatına SnowFlake olarak devam etmektedir cool2:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap