- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Canım sıkıldı pvp gelen yok job a cıkan yok action yok bende bunları sizlerle paylaşmak istedim
itemlerin Statlarına daha girişmedim lütfen kötü yorum yapmayın o konuda
Ps:diger itemleri nova olmadıgından ötürü(degersiz xD ) koymadım onlarda +5 FB dır
PokerFace Malazgirt Bunlarda Benim Bebeklerim
· 22 Replies · 2.2K views 0 reading
22 Replies
Mustafa Çharın Çok Güzel Nick Ayrı Bi Güzel Novalar Zaten Yakıyor Ortalığı ^^
Mustafa Çharın Çok Güzel Nick Ayrı Bi Güzel Novalar Zaten Yakıyor Ortalığı ^^
sag ol Sugar babe :)) Charı pvp için kastık ivy bekliorm şimdi sin:
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
Çarı satınca mekanlar boş kalmış tabi 😉
Çarı satınca mekanlar boş kalmış tabi ;)
ihihihihi sana her yerimle gülüorm:D sana dedim bırakma die kim bıraktı nova 2h li adamlar gelemior pwpye:)
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
ihihihihi sana her yerimle gülüorm:D sana dedim bırakma die kim bıraktı nova 2h li adamlar gelemior pwpye:)
ben napıyım nova 2hli adamları sun+8 xbowumla alayınıza çakıyodum 😆 en iyi adamınızı getirin dedim onu bile rezil ettim varmı ötesi cCc bilir 😆
benim itemlerin seninkileri döver 😁 😁
ps : kısa zamanda gene iyi iş çıkartmışsın ^^ grats!
ps2 : keşke DesertioN u malazgirt e aktarabilme şansımız olsaydı 😆
benim itemlerin seninkileri döver 😁 😁
keşke 😊
Ps:malazgirtte nova yok kalmadı yani foot war cihanda oda satmax:P
ps2:2h nova almam!
ben napıyım nova 2hli adamları sun+8 xbowumla alayınıza çakıyodum 😆 en iyi adamınızı getirin dedim onu bile rezil ettim varmı ötesi cCc bilir 😆
1)senle hiç pvp yapmadık
2)sen oyunu bırakırken sana pvp teklif ettim kabul etmedin
3)swde yenen yok 5dk önce full nova nuker ve bow u aldım nuker zerk açtı
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
@M1jes
Ben oyunda yüzlerce global attım beni pvp de alabilcek varsa karşıma çıksın diye bu yeterince açıktır ??
Ayrıca siteden kaç kere banlanıp yüzsüz gibi hala çarının resimlerini koyuyosun valla yazık resimdeki küfürüde editle
Ben oyunda yüzlerce global attım beni pvp de alabilcek varsa karşıma çıksın diye bu yeterince açıktır ??
Ayrıca siteden kaç kere banlanıp yüzsüz gibi hala çarının resimlerini koyuyosun valla yazık resimdeki küfürüde editle
lütfen daha boş mesajlar yazma...
Ps:Acc bnm deil ne zmn konuma yorum yazsan banlanıyor xD
@M1jes
sen 100 ben 90 iken pvp yapmam tabiki şimdide diorm her zmnda diorm
wait and see
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
Sana benimle bu kadar samimi konuşma lüksünü kim veriyo ? laflarına dikkat et . Hafiften yaylan yoksa arkadaşının acc yede yazık olucak.
Sana benimle bu kadar samimi konuşma lüksünü kim veriyo ? laflarına dikkat et . Hafiften yaylan yoksa arkadaşının acc yede yazık olucak.
sadece 😜
Char çok güzel..
güzel çar tebrikler 😊
güzel çar tebrikler :)
tşkrler
Char çok güzel..
tşkrler
J
Jessica Alba
⭐ 16y
Karakter deyip geçmeyeceksin bu çara arkadaş, tam hayalimde karakter gibi varyaaa ... Serverin babası gelsin yatıramaz bu karakteri 1h sword ile uffffffffffff ^^
Karakter deyip geçmeyeceksin bu çara arkadaş, tam hayalimde karakter gibi varyaaa ... Serverin babası gelsin yatıramaz bu karakteri 1h sword ile uffffffffffff ^^
Daha yeni başladım ama sıktı server rakip yok 108 olduktan sonra 2vs1leri kabul etcem
N
northstar1
⭐ 19y
harika...
Log in to write a reply.
Log In