Pikachu'yu ryan reynolds seslendiriyor , deadpol tadında bir pokemon gelecek belli ki. Çok ilginç bir film olacak 😊
Pokemon , Ryan Reynoldsla geri dönüyor!
· 19 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor
Pikachu'yu ryan reynolds seslendiriyor , deadpol tadında bir pokemon gelecek belli ki. Çok ilginç bir film olacak 😊
19 Yanıt
Bugün öğlende gördüm fragmanı, yıllardır beklediğim gecikmiş bir film. Tüm çocukluğunda her gece yatmadan önce Allah’a “nolur pokemonum olsun” diyerek dua eden bir ruh hastası olarak, heyecanla bekliyorum filmi 😁
Special thx to Flexi Unfaithful
⭐ 16y
Vayy beee
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
beklemedeyim sardı-SARIYOOO.
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.O herif dunyanin en sansli p.. 😄 Esinden dolayi. Film de izlenir gibi duruyor ins yakindir tarihi
SSSSARDI
Çizgi filme başlamıştım 1yıl önce , devam edemedim. Tekrardan başlayacam 🤘
Yaralı style RanstaMonsta
⭐ 10y
SSSSARDI
Çizgi filme başlamıştım 1yıl önce , devam edemedim. Tekrardan başlayacam 🤘
Anime animeeee!!! makara:makara:

Neeeee animeye çhizhi fiLm mi dedin çabuk yetkililer ilgilenin
Anime animeeee!!! makara:makara:
Haykırdım :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yaralı styleWarner Bros , 10 Mayıs 2019'da Detective Pikachu’yu açtı .

Sinema filmi imiş. Dizi-film zannetim
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.@CezaAlp 😁
Adam acımıyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yaralı style Unfaithful
⭐ 16y
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
Resimdeki o köprünün başında "Sessiz Bir Yer" adlı filmi çekmişlerdi galiba
+1

Keşke bunlarıda bi araya iliştirselerdi 😁

.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.araştırdım bakın ne buldum 😆
- Pokémon, şiddet yapısı ve "Pokémon evrimi"nin İncil'deki yaradılış öğretisine ters düştüğünden dolayı bazı Hıristiyanlar tarafından eleştirilmiştir. Ancak Vatikan yaptığı açıklamada Pokémon'un tamamıyla hayal ürünü olduğunu ve değerlere zarar vermediğini açıklamıştır.
- 1999'da 9 yaşlarında iki çocuk, Pokémon oyun kartlarının kendilerini kumara alıştırdığı gerekçesiyle Nintendo'ya dava açmıştır.
şu togepiyi köşeye bir yere iliştirselerdiya.
araştırdım bakın ne buldum 😆
- Pokémon, şiddet yapısı ve "Pokémon evrimi"nin İncil'deki yaradılış öğretisine ters düştüğünden dolayı bazı Hıristiyanlar tarafından eleştirilmiştir. Ancak Vatikan yaptığı açıklamada Pokémon'un tamamıyla hayal ürünü olduğunu ve değerlere zarar vermediğini açıklamıştır.
- 1999'da 9 yaşlarında iki çocuk, Pokémon oyun kartlarının kendilerini kumara alıştırdığı gerekçesiyle Nintendo'ya dava açmıştır.
Ya sen nasıl kralsın
Yaralı styleYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap