_ _FaRaBi_ OP ⭐ 18y 18 yil once #1 Pluto serverindaki kestiğim ilk uniquelerim 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
_ _FaRaBi_ OP ⭐ 18y 18 yil once #2 Lagdan kaçamadım % 30 canı kalmıstı yattım Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U uNKnoWeN ⭐ 19y 18 yil once #3 TEBRİKLER Darısı Başımada Üstteki HP MP göstergesi Bende Yok Anormal Bi durummu benimki? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _FaRaBi_ OP ⭐ 18y 18 yil once #4 Yok o optiondan ayarladım.Sitede war anlatımı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #5 tebrikler güzel ss ler, bu isyuda ne varsa kesenler genelde şehit düşüyor karakoramda Twisted Evil Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z zebani2059 ⭐ 19y 18 yil once #6 yaw o ivy midir çivi midir nedir ufacık bişeymiş laa o bende kocaman bişey sanıyom (hiç görmedim de daha önce Mr. Green ) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IIıOoOıII ⭐ 18y 18 yil once #7 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DarKK ⭐ 19y 18 yil once #8 TbrkLer Nice^^ Unique Lere Wink TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil