Icerige atla
Extraloob

PlayStation 3 hem inceldi, hem de ucuzladı

· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
PlayStation 3 hem inceldi, hem de ucuzladı

Sony sonunda beklenen duyuruyu yaptı ve güncel oyun konsolu PlayStation 3'ün hem fiyatını düşürdü, hem de hacim olarak eskisinden çok daha küçük yeni bir modelini tanıttı. Yeni PlayStation 3, eskisinin üçte biri kadar yer kaplıyor.

Sadece daha küçük olmayıp, aynı zamanda daha hafif (%36 kadar) ve daha az güç tüketen yeni PlayStation 3, dahili olarak 120GB sabit diskle geliyor. Ürünün Eylül ayıyla birlikte satışa sunulması bekleniyor. Sony'nin belirttiği fiyatlar ABD için 299$, Avrupa içinse 299 Euro.

Yeni konsolun duyurulmasıyla birlikte şu anda satışta olan PS3'lerin fiyatlarının da 299$/Euro düzeyine çekildiği haber verilmekte. Fiyat indiriminin, şu ana kadar PS3 satışlarından beklediğini bulamayan Sony için büyük bir şans olduğu düşünülüyor. PS3, şimdiye kadar en büyük eleştirileri hep fiyat noktasından alıyordu.

14 Yanıt
W
babama söliyim de alsın 😜
P
Prada ⭐ 19y
Baştan yapmazlar bizim gibi oyunculara hantal ağır aleti aldırır sonra kıllık yapar gibi inceltir görseliiği güzelleştirirler ^^ Pazarlama stratejilerine sinir oluyorum bunların 😆
L
Leet1 ⭐ 19y
Bence ps3 istenileni veremedi ^^
E
Espio ⭐ 19y
Aman extra fiyatı görmesin 😁 Psp nin yanında bunuda ister 😁
W
dikkat ettim de bunların daha iyisini yapabilirlerdi :))
C
Caprice ⭐ 19y
wii'yi gören buna harcadığı paraya pişman oluyor. 🙄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

bro 500dolar harcayacağım ona göre hazırladım kendini onu görmesin bunu görmesin deme bunları ben görüyorum zati ahahah direk alacağız pspgo ve yanına alternatifler 😜
D
destiny ⭐ 18y
299 € yaklaşık 700TL dimi?
I
299 € yaklaşık 700TL dimi?

650 falan
D
destiny ⭐ 18y
iyimiş yanında birde GTA IV + Pes 2009 al bütün gün oyna. 😄
E
Espio ⭐ 19y

bro 500dolar harcayacağım ona göre hazırladım kendini onu görmesin bunu görmesin deme bunları ben görüyorum zati ahahah direk alacağız pspgo ve yanına alternatifler :P

Bro latife yapıyorum yahu senin ve Pradanın tüm siparişleri hazır bilin 😁
Ama sana önerim PspGo yerine bunu alman çünkü 249$ pspye vereceğine bunu alırsın 300 dolara hem Blu-Ray sürücü hem Ps3'ün olur .
L
Leet1 ⭐ 19y
Mert haklı aslınd Blu-Ray lazım artık her eve xP
B
BaSoryong ⭐ 18y
güzelmiş 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: